A spus ca e in clasa a IX-a. Din calculele mele ar trebui sa aiba in jur 14, maxim 15 ani... Daca ea are 16 in a IX-a inseamna ca a ramas repetenta, a fost bolnava de TBC sau a asteptat doi ani pana sa intre la liceul dorit.
Nu, nu e asa. Tocmai am implinit 16 ani, sunt nascuta in 2000 si sunt bine in clasa a IX-a, nu sunt nici repetenta si nici bolnava.
Da, corect. Nu imi mai aminteam daca scoala se incepe la 7 sau la 8 ani.
Vestea buna e ca ai voie la sex cu consimtamant!
Eu am 14 ani in clasa a 8-a, cativa colegi din clasa de la mine au 15 )))))))nu stiu ce calcule ai facut tu, dar sunt sigur gresite
Ce ai putea sa faci, sa faceti cunostinta si sa vedeti daca merge. Poate o sa te placa, poate nu, poate nu o sa-l mai placi tu. Indragostelile astea de la 16 ani vin iute si trec la fel...
Bine, multumesc dar nu stiu cum as putea sa fac cunostinta cu el..nu sunt timida, sunt chiar indrazneata dar nu vreau sa ma considere o ciudata.
Spuneai ca aveti prieteni comuni, nu cred ca ar fi o problema asa mare sa faceti cunostinta.
Tu esti cam mare pentru a avea un copil de iubit! Mai ai putina rabdare sa creasca, stii tu, baietii se dezvolta un pic mai incet decat fetele.
Da, stiu ca se dezvolta mai greu decat fetele insa eu sunt tot in clasa a IX-a.
Da,se intampla des! Probabil colegii tai considera ca amândoi sunteti timizi si vor sa va ajute. Părerea mea este sa nu desconsideri, daca ai încredere in tine in fata lui o sa ii inspiri si lui acelasi lucruri. Fetele care au o atitudine plină de încredere si iubire de sine au un anumit efect asupra băieților. Nu te speria, si nu sării pe el din prima, comporta-te normal. Succes!
Am experiență în chestii de-astea!
Ar fi bine să vorbești cu el, să vă cunoașteți! Poate aveți multe lucruri în comun! Dacă zici că nu-l cunoști încearcă să nu te gândești la scenarii despre el! Vorbește cu el! Baftă!