Ii spui frumos:
A fost foarte dragut sa fim impreuna si sunt sigura ca vei avea un viitor frumos, dar nu cu mine...
Si daca iti zice ceva ca de ex.:
De ce ma parasesti? (e dependent de tine)
Pentru cine ma parasesti? (e gelos)
Si daca nu iti mai raspunde la tel sau daca nu vorbeste cu tine inseamna ca chiar l-a durut
Mai bine sfatuieste-te cu mama ta, sa nu ajunga la o crima...
Ar trebui sa fii cat se poate de sincera ca el pentru ca asa este frumos si bine totodata.E distul de dificil sa ii spui, intr-adevar, dar cred ca ar aprecia mai mult sa stie adevarul decat sa fii cu el de dragul de-a fi.
Nu poti sa faci cumva sa tii la el, daca nu simti asta nu ai cum, daca vrei sa te desparti de el discuta matur cu el. Probabil ca la varsta de 13 ani esti la fel de matura ca el la 16 pentru ca fetele se dezvolta mai repede. Daca vrei sa tii la el gandeste-te doar la toate lucrurile pe care le face pentru tine si incearca sa le apreciezi. Nu vrei sa te desparti de el ori pentru ca tii la el si nu iti dai seama, ori pentru ca te temi ca nu o sa mai ai alt prieten de 16 ani. Ba da o sa ai, o sa gasesti pe altcineva mai bun. Daca nu, ramai cu el si gandeste-te la tot ce face pentru tine si asa o sa ajungi sa tii la el. Sper ca te-am ajutat.
Sunt in aceeasi situatie doar ca el e de varsta mea tot 13.Si nu l-am placut de la inceput dar am acceptat si un singur lucru imi place la el e ...cum saruta ...si asta ma face sa tin la el! Succes in continuare! eu te sfatuiesc sa ramai in continuare cu el si sa descoperi lucruri care sa te faca sa tii la el
Nu e bine sa stai cu cineva doar ca sa zica lumea ca nu esti singura,daca nu simti nimic pentru el desparte-te de el, ii explici frumos ca ai nevoie de o pauza. daca nu, mai tarziu iti va propune si sa faceti dragoste si tot asa.
Eu am fost ce cealalta parte ''a baiatuli '' cam acum 3 saptamana. si nu e bine de loc. si fata de care mi-a placut si inca imi place mi-a zis asa: ''stiu ca o sa te superi dar nu e vina ta ma despart de tine pentru ca nu imi mai place de tine ''si eu am ramas masca. Cum de cand v-ati imprietenit ti-a placut de el? acum de ce nu-ti mai place ce s-a schimbat?
Mai lasa sa treaca timpul putin Bianca,poate asa o sa reusesti sa iti dai seama cu adevarat ce simti sau nu pentru el,iar daca nici atunci n'o sa simti nimic,sfatul meu este sa ii spui pur si simplu ceea ce simti,ii va fi mai usor asa, si lui, dar si tie
linarkfts întreabă: