Tu ai dreptate. In DEX si in toate cartile de medicina si psihologie, virgina este doar o persoana care nu a intretinut niciodata relatii sexuale (vaginale, orale, anale, etc)
Depinde de situatie poti sa nu mai fii virgina si daca ti l-a rupt iubitul in timp ce explora teritorii virgine
Bună!
Virgină înseamnă curată, neprihănită, adică că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu un bărbat. Ruperea himenului se poate face şi accidental. Aceşti 2 termeni sunt complet diferiţi deşi la un control ginecologic aia îţi va zice că nu mai eşti virgină pentru că-ţi vede himenu' rupt. Sper că m-ai înţeles ce-am zis totuşi. După câte am citit din variantele voastre, a ta mi se pare cea corectă.
Din punct de vedere medical pana nu iti rupe cineva folia de protectie (himenul) esti virgina... din punct de vedere social si moral (iar aici este totul subiectiv) in momentul cand ai intretinut primul raport sexual nu mai esti virgina...
Din punct de vedere fizic, daca ai facut sex si nu ti s-a rupt himenul, esti virgina. Dar...din punct de vedere psihic sau "moral", ca sa zic asa, nu mai esti virgina ca ai facut sex. Amandoua aveti dreptate.
Vorbeam despre dezvirginarea fizica. cea psihica am cazut de acord ca se produce atunci cand incepi sa faci prostioare in pat.
00Andreea008 întreabă: