anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.Am o nelamurirebig grin. Discutam cu o fata,nu oi fii eu o experta in asta,dar stiu cate ceva.Ea imi spune ca daca tu ai inca himenul intact,esti virgina,ceea ce e total gresit(zic).Eu spun ca dupa ce ai intretinut relatii sexuale si himenul tau e intact, tu nu mai esti virgina.Care are pana la urma dreptate?(Vorbind la modul general)

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu ai dreptate. In DEX si in toate cartile de medicina si psihologie, virgina este doar o persoana care nu a intretinut niciodata relatii sexuale (vaginale, orale, anale, etc)

| serendipity8300 a răspuns:

Depinde de situatie poti sa nu mai fii virgina si daca ti l-a rupt iubitul in timp ce explora teritorii virginelaughing

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Virgină înseamnă curată, neprihănită, adică că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu un bărbat. Ruperea himenului se poate face şi accidental. Aceşti 2 termeni sunt complet diferiţi deşi la un control ginecologic aia îţi va zice că nu mai eşti virgină pentru că-ţi vede himenu' rupt. Sper că m-ai înţeles ce-am zis totuşi. După câte am citit din variantele voastre, a ta mi se pare cea corectă.

| KDily a răspuns:

Teoretic,cand se rupe himenul nu mai esti virgina.

| KDily a răspuns (pentru KDily):

Deci amandoua aveti dreptate.

| drhotzu a răspuns:

Din punct de vedere medical pana nu iti rupe cineva folia de protectie (himenul) esti virgina... din punct de vedere social si moral (iar aici este totul subiectiv) in momentul cand ai intretinut primul raport sexual nu mai esti virgina...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Virgina este o persoana care nu a avut niciodata relatii sexuale, cu himen intact, intreg.
Himenul sew rupe in timpul actului sexual, deci nu mai este intact, esti dezvirginata!
Te pup!

| 7639781254 a răspuns:

Din punct de vedere fizic, daca ai facut sex si nu ti s-a rupt himenul, esti virgina. Dar...din punct de vedere psihic sau "moral", ca sa zic asa, nu mai esti virgina ca ai facut sex. Amandoua aveti dreptate.winking

| justsummer a răspuns:

Vorbeam despre dezvirginarea fizica. cea psihica am cazut de acord ca se produce atunci cand incepi sa faci prostioare in pat.