anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nelămurire:
Eu și prietena mea am avut un contact neprotejat fără ejaculare pe 22 aprilie. In termen de 24 de ore a administrat escapelle.
Pe 11 mai a avut loc o joaca unde ne-am frecat zonele una de alta însă chilotul meu a fost mereu zona tampon (de asemenea... Fara ejaculare).
Ambele dati e posibil sa fie în perioada de ovulație.
Ea a avut 3 menstruații pana acum (Adica i-a venit de 3 ori menstruația sau cel puțin asa credem pentru ca a curs zice ea abundent și normal timp de 3 zile cum ținea de obicei. Zic asta pentru ca am auzit ca sunt sângerări in timpul sarcinii pe care lumea le încurcă cu menstra), și urmează sa vina a 4-a. În schimb, menstra trecuta a avut simptome precum sani sensibili, măriți, amețeli care seama cu cele ale sarcinii. După menstra, i-au trecut deodată. Acum, cu o săptămână înainte de cea de-a patra menstra, are aceleași simptome... Sau încep doar, cred ca urmează in săptămana următoare, asa cum a fost și menstra trecuta.
Am făcut mereu teste de sarcina cu urina de dimineața și au ieșit toate negative perfect. Ultimul făcut este joia asta, adică acum 3 zile de la postare. (la aproximativ 7 săptămâni de la joaca de pe 11 mai)
E gravida?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

IMPOSIBIL. Fara alte comentarii inutile. big grin