Se despart oamenii dupa 20 de ani si ce daca?
La voi a fost evident lipsa de iubire din partea ei, oadata ce ti-a cautat nod in papusa de multa vreme, dar te-ai facut ca nu pricepi.
Este evident ca si-a pierdut interesul si putina dragoste care o avea pentru tine, de aceea nu i-a mai pasat si era pusa pe cearta, din nimicuri.
Ce-i asa greu de inteles?
Esti plictistor si nu esti ceea ce vrea ea, ceea ce i-ar place la un barbat, de aceea ti-a dat papucii. Ori poate nu o satisfaci, ori poate s-a indragostit de alul...
Bineinteles ca exista motiv, doar ca-i este rusine sa ti-l spuna, ca sa nu te injoseasca sau sa te faca sa te simti prost.
Un lucru este clar, fata aia nu te mai vrea si nu-i mai pasa de tine.
Aspectul fizic nu este un aspect atât de important, daca ti-a zis asta probabil e altceva la mijloc, poate chiar nu si-a gasit pe altcineva dar poate ca nici ea nu vrea sa va certați mereu, încearcă să o înțelegi mai mult si sa ii fii alaturi, poate trece printr-o perioadă grea. Încearcă să vorbești mai mult cu ea si sa ajungeți la un numitor comun dacă chiar nu mai vrea doar pentru simplul fapt ca nu ii place aspectul tau fizic, poate ar fi mai bine sa o lasi. Ca aspectul fizic nu e deloc important si dupa 2 ani nu are cum sa zica ca nu ii mai place de tine
Am incercat sa vorbesc cu ea, dar nu am cu cine vorbi, a spus ca orice as spune, impreuna nu mai vrea sa fim, si cand am intrebat-o de ce, a spus ca din cauza aspectului fizic. Poate cum ai spus si tu, s-a saturat de certuri. dar toate certurile erau cauzate doar de ea, si nu exagerez cand spun asta. Eu am incercat sa ma schimb pentru ea dupa toata aceasta "cearta", dar nu da nici un semn cum ca ar vrea sa ne impacam sau ceva, iar eu sa ii dau vreun mesaj. nu cred ca si-ar avea rostul cand stiu ca mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine din cauza aspectului, adica, dupa atata timp sa spuna asta... Nu stiu ce sa mai fac. tin foarte mult la ea... Sa mai incerc sa ma bag in seama cu ea sa vad ce zice? Sau sa incerc sa o uit? Desi, nu cred ca o sa pot.
Ori e un pretext, ori nu mai e atrasă de tine și te vede cu alți ochi acum. Oricum pare cretină. Spune-i că-i grasă și uit-o.
A gasit unul cu bani si cu fite. vrea domnisoara dusa la millano... vrea dusa in excursiii. uit o ca iti mananca zilele
HappynewCenusa întreabă: