Nu fi proasta! Daca el se poarta ca un dobitoc cu tine in preajma prietenilor lui, inseamna ca asta si e. Iar atunci cand e cu tine doar spera sa obtina ceva si de'aia te trateaza frumos. Nu e vorba de nicio slabiciune de'a lui pentru tine. Vede doar ca tu ai o slabiciune pentru el si incearca sa profite.
De asemenea, la cei 13 (probabil) ani pe care ii ai, nu cred ca el e marea ta iubire. Stai linistita ca ai timp pentru asta pe la 18-20.
1 cand iubesti pe cineva ti se pare totul frumos l persoana aia chiar daca lumea zice ca e urata chiar daca ea infara de ochi albastri nu are nimic el o vede cea mai frumoasa si pr tai pot zice ca e urata doar ca sa nu te faca sa te simti prost
2 du-te si tuh in parc dar nu singura CU PRIETENELE TALE fate frmoasa
sfat: eu cred ca acest b nu stie nici el ce vrea si poate ca e asa cu tine ca nu te-ai sarutat cu el artai ca il palci zambestei, el se comporta urat cu tine de fata cu prieteni lui doar ca sa se dea smecher
Stai,cum adica ''ma dispretuieste in preajma colegilor,prietenilor dar cand e cu mine e alt om''? Asa ceva nu se poate. Tine la tine ca la o amica? Bun,sunteti prieteni, el e grijuliu.Te iubeste? Lupta pentru tine si lasa alte fuste.Da dupa ce am inteles eu din ce ai scris tu, mi-am facut o parere: baiatu asta nu crezi ca are cam multe fete? Se poarta in multe moduri diferite si daca ai avea putina minte ai merge mai departe si l`ai lasa sa umble dupa fata cealalta.Nu mi se pare ca merita efortul tau!
Parerea mea e ca ar trebui sa faci tot posibilul sa va vedeti mai des si defiecare data cand sti ca te vei intalni cu el sa te aranjezi :X sa-l cuceresti de tot... chiar si prieteni lui sa te admire. pentru ca daca ei vor zice " uite ce frumoasa e fata aia" cu siguranta se va simti incurajat de ei intr un mod indirect si nu se va mai purta urat cu tine in preajma lor...in orice caz incearca sa vorbesti cu el cat mai mult si sa va vedeti mai des. succes:*