| mari30mari a întrebat:

Am o poveste destul de lunga dar va voi scrie pentru ca am nevoie de sfaturi si pentru ca singura nu prea stiu cum sa ma descurc cu toate ca prieteni aproapriati m-au ajutat cum au putut, eu nu pot sa vad cine e el cu adevarat si am nevoie mare de ajutor! Este un baiat pe care il iubesc de 5 ani si totul a inceput in a3-a si m-a placut la sfarsitul clasei a4-a, apoi m-a iubit la sfarsitul clasei a5-a spre a6-ea si am fost impreuna. desi imi era teama sa ne sarutam, nu am facut-o. Apoi s-a despartit de mine pe la sfarsitul lui septembrie, cam imediat dupa ce a inceput clasa a6-a; atunci a aparut o tipa, pe care el a placut-o din primul moment si a fost cu ea o luni si in vacanta de iarna din a6-ea m-am sarutat prima oara cu cineva, cu el(a fost de asemenea si prima mea iubire)a inselat-o pe fata aceea dar m-a uimit complet reactiile parca pur si simplu atunci nu ii mai pasa de ea desi eu stiu ca ma place si cat de putin tot ma place doar ca el o vrea pe acea fata si nu pot sa inteleg ce vede la ea pentru ca toata lumea imi spune ca in afara de ochi care sunt albastri nu are nimic frumos si desi e ciudat eu o vad perfecta poate doar pentru ca o place f mult baiatul pe care eu il iubesc...prietena cea mai buna fetei asteia spune ca isi bate joc de el doar, ca nu il iubeste si nu il place si de asemenea multa lume imi spune ca ce vad la el, ca e un ratat dar nu e asa, are multe admiratoare, e bun, frumos, nu foarte destept dar pentru mine el e baiatul perfect si chiar il vreau inapoi; de multa vreme ma chinui sa il scot afara pe aici dar el vrea cu prietenii lui in Eroilor sau in Tineretului iar eu nu vreau sa merg cu toti prietenii lui, vreau doar eu cu el pentru ca stiu ca are o slabciune pentru mine cand e langa mine; ma dispretuieste in preajma colegilor, prietenilor dar cand e cu mine e alt omhappy As vrea sa stiu ce as putea face ca sa il pot avea... orice; si daca e persoana potrivita si daca il pot face sa o uite pe fata aceea.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Cowish a răspuns:

Nu fi proasta! Daca el se poarta ca un dobitoc cu tine in preajma prietenilor lui, inseamna ca asta si e. Iar atunci cand e cu tine doar spera sa obtina ceva si de'aia te trateaza frumos. Nu e vorba de nicio slabiciune de'a lui pentru tine. Vede doar ca tu ai o slabiciune pentru el si incearca sa profite.
De asemenea, la cei 13 (probabil) ani pe care ii ai, nu cred ca el e marea ta iubire. Stai linistita ca ai timp pentru asta pe la 18-20.

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

1 cand iubesti pe cineva ti se pare totul frumos l persoana aia chiar daca lumea zice ca e urata chiar daca ea infara de ochi albastri nu are nimic el o vede cea mai frumoasa si pr tai pot zice ca e urata doar ca sa nu te faca sa te simti prosthappy
2 du-te si tuh in parc dar nu singura CU PRIETENELE TALE fate frmoasa
sfat: eu cred ca acest b nu stie nici el ce vrea si poate ca e asa cu tine ca nu te-ai sarutat cu elhappy artai ca il palci zambestei, el se comporta urat cu tine de fata cu prieteni lui doar ca sa se dea smecherhappy

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Stai,cum adica ''ma dispretuieste in preajma colegilor,prietenilor dar cand e cu mine e alt om''? Asa ceva nu se poate. Tine la tine ca la o amica? Bun,sunteti prieteni, el e grijuliu.Te iubeste? Lupta pentru tine si lasa alte fuste.Da dupa ce am inteles eu din ce ai scris tu, mi-am facut o parere: baiatu asta nu crezi ca are cam multe fete? Se poarta in multe moduri diferite si daca ai avea putina minte ai merge mai departe si l`ai lasa sa umble dupa fata cealalta.Nu mi se pare ca merita efortul tau!

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa faci tot posibilul sa va vedeti mai desbig grin si defiecare data cand sti ca te vei intalni cu el sa te aranjezi :X sa-l cuceresti de tot... chiar si prieteni lui sa te admire. pentru ca daca ei vor zice " uite ce frumoasa e fata aia" cu siguranta se va simti incurajat de ei intr un mod indirect si nu se va mai purta urat cu tine in preajma lor...in orice caz incearca sa vorbesti cu el cat mai mult si sa va vedeti mai des. succes:*

| mari30mari explică:

Mai astept raspunsuri, va roghappy