Ce norocoasa esti! Daca ai luat vacanta si merg la soala cu tine, poate locuiesc si in apropiere.Pai roaga-l pe ala care stie engleza sa te ajute cu germana.Vezi care dintre ei te place.
Mda. eu sunt in Germania cu familia... si eu tot acelasi program scoalar ca tine nici eu nu prea stiu limba... vb doar engleza si putina Germana
Unde esti in Germania?
BadTolz, tu?
Baden-Wurtenberg
Oh Cati ani ai?
Sunt in clasa a9a... ia ghici cati ani am...
Sunt in clasa a9a... ia ghici cati ani am...
tu cati ai?
Woo Esti mare fata de mine eu d'abia 14 am. 16-17 ani?
Dap
Lasa baieti pune mana si invata limba ca dupacea ai parte numa de baieti.
Tu ai 14 ani, ca sa spun ca sa las baietii. Vreau si eu o relatie, ce naiba
Daca am 14 ani inseama ca nu stiu nimic si sunt inferior tie? Hai bafta ca n-am chef sa ma cert...
Cum adica cum e? Se face scoala, cat am putut sa imi dau seama in cateva saptamani
Ho ma, ca nu am vrut sa ne certam... Eu la 14 ani nu stia prea multe de baieti si chestii. Scuze
Vai vai. foarte interesati totul este pus la punct merge totul bine... de EX : mi-am rupt degetul la fotbal nu am mers la doctor si cand am ajuns la scoala ma intreaba profesoara de ce nu scriam, i-am spus ca mi-am rupt degetul si imd a mers la secretariat si a venti salvarea Sau daca stai acasa suna sa vada ce e cu tine si daca esti bine, iar nu mergi la scoala fara sa suni la scoala sau sa sune ei la tine vine politia... Nu ma mir de ce merge bine tara asta fata de Romania, nu sunt copii agresivi si multe altele, ti-as povesti dar nu am chef sa stau 1-2 ore sa scriu incontinu Sper ca te-am lamurit
Totul la fel ca in Romania...tot asa e matematica si celelalte materi, dar profesori sunt mai interesanti cand te invata... nu sunt agresivi ca fata de cei din Romania. Fara amanunte inutile si altele de scris. nu stiu la mine la scoala e proector in fiecare clasa si ne da fise de facut si lectiile le scriem in caiet.