Daca te`ar place sa zicem, cu adevarat, crezi ca te`ar considera o ciudata sau doar o fata diferita si zapacita cu care si`ar dori sa fie pentru ca fiecare zi va fi diferita alaturi de tine si nu se va plictisi niciodata de voi?
Ciudat = diferit, special
Daca el nu vede asta, atunci nu te place pe cat ar trebui.Intreaba`l si vei afla imediat cat il duce mintea si cat te place.Astfel te poti linisti si sa iti gasesti o persoana mai buna care sa tina la tine asa cum esti.
Cs:Go Connect:
CNA.INDUNGI.RO = 93.119.24.143:27015
JBGO.INDUNGI.RO = 93.119.24.65:27015
Ori este timid si nu are curaj sa zica nimic cand va vedeti fata in fata, ori nu te place si te considera doar o prietena cu care pierde timpul vorbind online.Mai bine fa`ti tu curaj si intreaba`l daca place sau ce naiba vrea pentru ca el clar nu are obiectul sexual necesar pentru a face asta.Asta, sau continua sa te mananci in ganduri, am auzit ca stresul e bun.
Deci sa-i dau eu mesaj si sa-l intreb? Nu crezi ca m-ar considera o ciudata dupa toate ce s-au intamplat?
Nu te-ar considera o ciudata deloc.
Daca te`ar place sa zicem, cu adevarat, crezi ca te`ar considera o ciudata sau doar o fata diferita si zapacita cu care si`ar dori sa fie pentru ca fiecare zi va fi diferita alaturi de tine si nu se va plictisi niciodata de voi?
Ciudat = diferit, special
Daca el nu vede asta, atunci nu te place pe cat ar trebui.Intreaba`l si vei afla imediat cat il duce mintea si cat te place.Astfel te poti linisti si sa iti gasesti o persoana mai buna care sa tina la tine asa cum esti.
Du-te la el si pune-i mana pe scula, daca nici asta nu merge chiar nu are sentimente pentru tine.
Ar fi cazul sa ti spun ca am o mica povestioara identica cu a ta daca voi aveti anturaje diferite, iar el are o reputatie mai deosebita, faptul ca te ignora e doar din cauza ca nu vrea sa fie vazut cu tine. desi poate i place compania ta. ar fi cazul sa l dai dracu', lucrurile astea de obicei nu ajung nicaieri
Nu are nicio reputatie.dar in fine, cred ca asta ar trebui sa fac. As asculta cu mare drag povestioara ta.
In primul rand asta e o problema de adolecenti care poate fi foarte frustranta uneori. Eu sunt de parere (pentru ca asa procedez si eu uneori) ca respectivul baiat nu-si dorea o relatie, dar nu vroia sa te faca sa-l urasti sau sa para antisocial asa ca a decis sa vorbeasca cu tine.Tot ce ai de facut este sa-l inviti la o discutie fata in fata in care sa-i explici tu, frumos ca-ti place de el si sa-l intrebi daca este reciproc. Si spune-i sa fie cat de sincer poate. Mult succes!