Coitus interruptus nu este o metofa riscanta? din contra, chiar este riscanta! drept exemplu, uite ce i s-a intamplat prietenei tale!
daca a luat corect, in timp util pilula de a doua zi, nu are de ce sa isi faca probleme!
eventual poate incerca sa-si faca un test de sarcina daca are unele dubii!
Vroiam sa scriu ca este! greseala mea. scuze Deci ar trebui sa-i transmit, sa faca un test? zice ca a 2 zi a luat pastila de la farmacie.
Bine ca stii ca este nesigura
daca are indoieli ( desi nu vad de ce ), sa isi faca totusi un test! asa se va linisti complet si nu se va mai stresa asa mult!
Si eu am avut o asemenea problema. Am luat aceiasi pastila si din fericire si-a facut efectul. Daca pastila a fost luata in primele 48 de ore dupa "patanie" este ok si nu mai are de ce sa isi faca griji. Succes!
Are cam 20 de ore. zice ea.
Atunci e ok...
Depinde cat e de fertila, o prietena de-a mea a patit-o. A lasat in ea,a luat de urgenta pastila, dar tot a ramas insarcinata, doctorul i-a spus ca motivul e fertilitatea ei ridicata. Sfat: repede fa o programare la ginecolog, si poti sa intrebi pe langa control sa iti dea o metoda ce contraceptie ideala pentru tine,,, sau ma rog, prietena ta
Prietena mea, la mine s-a rupt prezervativul am luat aceeasi pastila.Dar eu nu am nici un simptom de graviditate! ma simt super bine.
Plus ca pr. meu a zis ca nu si-a dat drumu dar tot am luat-o!
Multumesc pentru fundita