| adrian1213 a întrebat:

Hei TPU... am o problema. acum doua luni i-am spus fetei ca o plac. Si azi la scoala s-a intamplat o chestie si ziceau toti: oooo Adi esti cu Paula (de exemplu), na si ea era rusinata. Daca nu ii era rusine de ce spuneau colegii ei inseamna ca ma place?, Si inca ceva Sa-i spun iarasi fetei alaia incodata ca o plac daca i-am mai spus acum 2 luni? Ce o sa creada, ca sunt obsedat de ea? Un sfat va rog... rog seriozitate.straight face + Funda :*

Răspuns Câştigător
| Juust a răspuns:

Eu cred ca te place, daca nu te placeaa nu se rusina, pur si simplu nu i-ar fi pasat ..incearca sa vorbesti iar cu ea, intreab o daca si ea te placehee hee

6 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Zi daca vrea sa fie cu tine, ca i ai zis odata ca o placi

| Doub a răspuns:

Pai ori ii era rusine, ori nu.thinking

| adrian1213 explică (pentru Doub):

Pai na nu ii era rusine... radea si ea laughing

| Doub a răspuns (pentru adrian1213):

Pai atunci, probabil te place.thinking

| Țoglă a răspuns:

Păi dacă i-ai spus că o placi și ea nu te-a respins, ce mai aștepți? Sări pe ea

| andreiul78 a răspuns:

laughing sa intrebi o fata daca te place laughing si ea sa iti raspunda laughing
Unde mai e seducctia, unde mai e jocul acela"oare ma place, oare nu?", unde se mai infiripa cea concurenta (care fetele o adora chiar daca nu recunosc happy ), pe scurt, unde mai e acel flirt din care rasare relatia.
Voi puneti sentimentele de admiratie in intrebarii reci, mecanice. Nu poti exprima un sentiment prin doua trei cuvinte gen "da te plac" sau mai stiu eu ce. Trebuie sa iti dai seama daca te place sau nu si in cazul fetei si in cazul baiatului), iar tu ai calcat deja stramb pentru ca, a vazut ca nu esti sigur pe tine. Daca erai sigur pe tine nu era nevoie sa ii zici asemenea afirmatie dupa parerea mea jenanta (pentru tine). Stie ca o placi, deci nu va mai incerca sa se dea la tine, sa te seduca, sa incerce sa se remarce printre celelalte fete, nu mai esti o provocare pentru ea. Ai calcat stramb prietene.
Succes sa o cuceresti sau mai stiu eu ce, dar va fi destul de greu.
Bafta!