In raspunsul tau ai afirmat ca ai folosit pastila contraceptiva de a 2 zi in urma cu cateva luni. In prospectul oricarei astfel de pastile este specificat clar ca hormonii sintetici din continutul pastilei pot sa ramana activi in organism uneori chiar si 9 luni si pot perturba activitatea hormonala normala. Din acest motiv se pot produce sangerari spontane intrauterine care de obicei apara cu totul aleatoriu/imprevizibil si astfel sa deregleze grav atat ciclurile menstruale prin aceste sangerari, dar mai ales producerea menstruatiilor care vor fi imprevizibile si imposibil de precizat/calculat momentul inceperii lor. Nimeni nu poate aprecia oportunitatea unei consultatii ginecologice insa in astfel de situatii nu ar trebui exclusa o astfel de vizita la un cabinet ginecologic. Multa sanatate.
Mulțumesc foarte mult de răspuns, mai mult ca sigur asta este cauza.
Probabilitatea ca motivul sa fie cel prezentat este foarte mare. Posibilitatea de a exista o sarcina se poate exclude 100%, deoarece este imposibila producerea unei sangerari de sange dintr-un uter in care exista un sac gestational. O consultatie ginecologica ar fi cat se poate de oportuna. Sanatate.
Poate ai tulburari hormonale. Daca iei anumite anticonceptionale am auzit ca poti sa sangerezi intre menstruatii.
Am luat anul trecut prin octombrie o pastilă de a doua zi, atât. Altceva n-am luat gen anticoncepționale. Probabil aia mi-a dereglat.
Vreau să mai precizez că nu cred că e ciclu ce mi-a venit acum, sângerez foarte puțin, nu ca la ciclu. Și se vede doar pe șervețel nu și în urină. Și sunt destul de multe cheaguri de sânge.