| miruna854 a întrebat:

Am o problema! Am avut un iubit care avea 18 ani! Ne-am despartit etc. dar cand ne intalnim ne uitam unul la altul si zambim inclusiv eu si nu vreau dar asa imi vine! Nu stiu de ce dar inca simt ceva pentru el ( eu i.am spus ca nu mai vreau sa fim impreuna )! Pe facebook imi spune " Ce faci frumoaso " etc! Ce pot sa fac ca sa.l uit! Funda urgenttt! :*

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Atata timp cat tu inca mai simti ceva pentru el si el continua sa te recucereasca nu cred ca il vei uita degraba!
Ceea ce nu inteleg este de ce vrei sa-l uiti, cand nu totul este pierdut! incearca sa rupi orice legatura cu el, nu mai vorbiti, nu-i mai zambii!
O zi placuta iti doresc!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca tu continui sa i zambesti si sa-i acorzi atentie atunci nu il vei uita niciodata, ori te impaci cu el ori l ignori si iti faci alt prieten/iubit

| pinkflower a răspuns:

Dar nu inteleg de ce trebuie sa il uiti.Il placi, te place. De ce nu mai dai o sansa relatiei!? Ar trebui sa il uiti daca a facut ceva nealocului, ceva rau, gen, sa te insele. Eu zic ca mai merita o sansa! Succes!:*

| miruna854 explică (pentru pinkflower):

Pai sa stii ca am auzit unele lucruri urate despre el sad

| Azµre a răspuns:

Să îl ignori, mare lucru.

| DeKoniec a răspuns:

Daca tu inca ti la el, si daca tu zici ca si el te place ..de ce sa uiti de el?

| scooby98 a răspuns:

Iesi in oras cu prietenii gaseste alt baiat special big grin

| Andreea_Deea_1999_77Jo a răspuns:

Pai daca inca simti ceva pentru el nu ai cum sa-l uiti!

| Horrorin a răspuns:

Daca simti ceva pentru el, si el pentru tine, nu cred ca ar trebui sa iti ascunzi pur si simplu sentimentele. Cand vrei sa uiti pe cineva e pentru ca te-ai hotarat ca acea persoana nu merita atentia ta. Ma rog, fiecare cu ce simte.