| CrazyGirl1234 a întrebat:

Am o problema.Am fost cu un baiat de 18 ani iar eu am 14.Baiatu' asta.mi-a zis sa-i sterg numarul', sa nu-l mai bag in seama..sa uit ca exista.Am facut toate astea.A fost nevoie chiar sa-mi schimb numarul' deoarece nu ma lasa in pace.Ma suna ca disperatu' cu numar ascuns.Dar ii recunosc vocea dintr.o mie.Cand ne vedem pe strada face panarama, nu ma lasa sa plec acasa..si nu ma lasa sa raspund la intrebarile pe care mi le pune.M-am rastit la el cat am putut de tare.I-am aratat ca e stupid pentru simplul fapt ca se la mintea mea de fata de 14 ani.Dar. vreau nu stiu.o replica sau ceva care sa.i inchida gura si in acelasi timp sa-l faca de ras de fata cu ceilalti tipi..si nu stiu..sa intre in pamant de rusine.Ma puteti ajuta?[Fara raspunsuri rautacioase ca de aia nu mai pot.oh go on.]

Răspuns Câştigător
| Didiiiii a răspuns:

Eu ti-as propune sa spui parintilor sau politiei ca nu te lasa in pace... din moment ce vede ca te enerveaza, nu te lasa in pace... daca o sa ii spui vreo replica rautacioasa sau ceva te va "urmari" si mai mult.

4 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Hmmm nebunatico tongue, uite fi antena : Nu ii m da asa multa atentie, prefate ca bate vamtul, dal in masa, eventual o sa se intoarca la tine, nu stiu si nu ii m face pe plac!

| Wihox a răspuns:

Nu te ajuta nici o replica smechere pentru ca tio intoarce foarte usor. Tacerea e de aur!

| AdytzaSweet16 a răspuns:

Politia nu prea poate face nimic va asigur eu happy Ii face dosar penal doar pentru ca? Ca nu o lasa in pace nu prea cred
Fato cel mai bine ii zici asa
" Nu mai am nici-o treaba cu tine NU mai ai nici o treaba cu mine Si nu uita tu ai recunoscut ca ai... mica asa ca taci "

| mihaelaT a răspuns:

Poate ca ceea ce ar trebui sa faci e sa il ignori total si nu sa-i dai o replica d-aia dura ca e posibil sa il faci sa se ia de tine si mai rau. dar eu nu inteleg. a zis sa-l uiti si acum te cauta el?thinking