In primul rand nu trebuia sa se desparta de tine din chestia asta. Trebuia sa vorbeasca cu tine deschis, sa te intrebe daca este adevarat ce se aude. Presupusa ta prietena nu trebuia sa faca astfel de chestii, poate voia doar sa va strice voua relatia. Incearca sa mai vorbesti cu el, sa nu mai creada tot ce se spune inainte sa vorbeasca cu tine. Ar trebui sa se bazeze pe incredere si sa incerce sa te cunoasca mai bine de atat, incat sa stie ca-l iubesti mult si ca nu i-ai face asta. Prin "ceva frumos" s-a referit la o demonstratie de iubire. Doreste sa se convinga daca intr-adevar il iubesti sau daca prietena ta a avut dreptate. Vorbeste mai deschis cu el
Lasa-l in truda lui, daca pune botul la ce zice oricine nu te incurca cu el. Si de 'prietena' ta nici nu am ce sa zic, stii tu ce trebuie sa faci.
Probabil vrea sa ii dovedesti ca ti la el si ca ce a spus prietena ta nu este adevarat
Se refera la exprimarea sentimentelor arata`i ca`l iubesti! Chiar daca mereu un baiat trebuie sa inceapa asa (Mda si eu sunt unul ) se pare ca vrea sa vada daca il iubesti sau nu. fii sincera! Succes!
Ce intrebari penibile! Voi altceva chiar nu aveti de facut? eu zic sa va cumparati etnobotanice!