In primul rand, nu stiu cum se te-a iubit atat de mult, avand in vedere ca a doua zi s-a cuplat cu alta. Si e clar ca nici tu nu prea ai tinut la el, daca v-ati despartit de la niste barfe.
Cat despre replici, ai putea sa te iei de culoarea parului ei (bine, mi se pare o prostie sa spui ca un om este prost, doar din cauza culorii parului)... Lui nu stiu ce ai putea sa ii spui, tu stii cel mai bine situatia.
Sunteti amandoi de-o superficialitate grozava. Tu il lasi de la niste barfe si acum il vrei inapoi doar fiindca e cu alta, iar el se cupleaza cu una la doar a douza zi dupa ce i-ai dat papucii. Si sincer vorbind in toata povestea asta vinovata esti tu. Cine te-a pus sa-l lasi? Acum lasa-l de tot in pace. Parca esti o tata de obor, auzi sa te iei de ei sa le faci viata mizerabila. Gaseste-ti pe unul care sa te iubeasca asa cum vrei tu.
Practic si fara suparare esti o fata proasta. Deunde sti tu ca te-a iubit ala cel mai mult? Fetit o baietii mint, asta sa stii si tu, genu' astuia, care zici ca a avut multe, sare din ***`n ***. Iar tu esti f proasta, pentru ca te-ai despartit de el, se vede ca nu-l iubesti pentru ca asculti ce zice lumea. BIne ti-a facut, crezi ca se mai intoarce la tine dupa ce tu te-ai desparitit de el, sa fie prost si sa nu aiba orgoliu' de barbat. ADOR BAIETII astia, cu asemenea femei proaste!
De ce il vrei inapoi desi l-ai pierdut? Crezi ca va fi totul ca inainte? Indiferenta este cea mai buna replica