| BBYLo a întrebat:

Am o problema. Am un prieten de o luna jumatate si imi place de el, dar am aflat ca si de prietenul lui cel mai bun. Nu vreau sa stric o prietenie si nu stiu daca baiatul ala ma place sau nu. De curand a mai aparut un tip super misto, ma inteleg bine cu el, il consider prieten, dar el ma place. Nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma! Am nevoie de ajutor urgent. Fara misto. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa te hotarasti si sa-l alegi pe cel care corespunde cel mai bine din toate punctele de vedere cerintelor si dorintelor tale. Un iubit/prieten in afara de a arata "super misto" trebuie sa posede si alte calitati umane si/sau sentimentale.Deoarece ai din ce alege nu te grabi, judeca cat mai bine si atent si incearca sa il alegi cu mintea/ratiunea nu doar cu inima.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa fi sincera cu tine insuti si cu acel prieten asta sa faci, vorbeste cu prietenul tau ca isi place de alt baiat, nu fi scorpie si il insela ca nu e frumos, posibil prietenul tau e un baiat cuminte care te considera om iar tipul ala misto e un baiat rau care te considera o jucarie sexuala in cele mai multe cazuri il vei lua pe cel rau ca e mai cool, smecher, mascul alfa

| BBYLo explică (pentru RAY):

Nu sunt genul de persoana care inseala. Baiatul ala ''super misto'' va pleca in Italia saptamana viitoare asa ca e posibil sa nu il mai vad niciodata. Prietenul meu nu e cuminte, e agresiv cu celelalte persoane din jur, in afara de mine. Asta e problema ca cei doi sunt pe aceeasi unda.

| neutrino a răspuns:

Mai asteapta putin pentru ca mai are doi prieteni foarte buni.

| BBYLo explică (pentru neutrino):

Acum asta e daca e asa.