| MedeeaAndree a întrebat:

Hei TPU.am o problema.bine nu e foarte importantoh go on in fine.asa deci am fost cu un baiat in vara si ne.am despartit pentru ca nu stiu cine si. a facut un id si s. a da drept mine si i. a spus baiatului tot felul de lucruri.asa am vb cu el; ramasesem prieteni(asa a zis elwinking(desi el a zis ca daca vreau sa ies cu prietenii lui n.are nicio problema dar el nu va mai iesi cand voi veni. si eu intr. o zi am iesit cu fetele si cu prietenii lui si surprinzator a venit si el.n.am prea vorbit.in fine.era bine pana azi.cand am intrat pe facebook si am vazut ca m. a sters de la prieteni.doar pe mine.adica pe prietenele mele nu le. a sters. only me.in fine as vrea sa inteleg de ce(deoarece el a zis ca ramanem prieteni. dar a reactionat asa stergandu.ma de la prieteni de pe facebookwinkingpareri? fundita!:X:*cine ma ajuta plzwinking

Răspuns Câştigător
| ColorfulBubbleGum a răspuns:

Parerea mea este ca vrea sa te uite,iar asta o poate face doar daca sterge orice urma lasata de tine. Exemplu:pozele cu tine, adresa te de mess/FB, nr tau de telefon.
Ar trebui ca si tu saii urmezi exemplul:sa il uiti si sa treci peste despartirea voastra.Incearca sa gasesti pe altcineva care sa te ajute cu asta.happy

3 răspunsuri:
| xMoTaNeL a răspuns:

Probabil era gelos

| RazvyP a răspuns:

Mai bine ramane-ti impreuna.

| IonutzTHEBEST a răspuns:

Hmm...greu de spus,de ce reactioneaza asa,probalil dor e gelos sau poate e nervos pe ceva din trecut, sau poate nu i-a placut cum te descurcai la pat, desi eu cred ca s-a gandit ca merita ceva mai bun decat tine. Astai viata mergi mai departe daca nu kill!