E ok atunci, multi inainte.Probabil baiatul nu te place sau mai e o varianta aia ca el e timid.Incearca sa fii si tu indiferenta sa vezi ce se intampla. Daca te place cu adevarat o sa te caute EL! Unui baiat ii place ca fata sa se lase greu cucerita nu sa se ofere pe tava!
Poate ca ar trebui sa vorbesti cu el, cineva care nu va vrea impreuna sigur la influentat
Daca nu te superi, cati ani ai? Intreb asta deoarece m-am saturat sa dau sfaturi unor copii de 11-12 ani care cred ca stiu ce este iubirea in loc sa-si vada de scoala!
18 fac 19
Probabil asa e! E foarte timid dar de vreo 3 zile e asa si sunt indiferenta adica na ne intalnim in parc si avem prieteni comuni si stam impreuna dar nu vorbeste cu mine.Dar si azi l-am prins uitandu-se la mine cand nu-l vad, multe prietene mi-au zis ca se uita la mine cand nu vad eu, e ciudata situatia... Multumesc de sfat:*
Nu ai pentru ce.Baietii ca si fetele sunt la fel de greu de inteles. Unii sunt mai timizi(doamne ajuta ca sunt opusul!) si e mai greu pentru fetele care se indragostesc de ei. Oricum sunt mai multe tipuri de baieti timizi:aia fraieri si aia care dupa prima intalnire si cand te cunosc isi dau drumu si nu mai au vreo treaba.Te pup!
Asa e. Mi-e greu sa inteleg unele gesturi dar o sa vad pe parcursc cum o sa fie! Te pup si eu!
E ok atunci, multi inainte.Probabil baiatul nu te place sau mai e o varianta aia ca el e timid.Incearca sa fii si tu indiferenta sa vezi ce se intampla. Daca te place cu adevarat o sa te caute EL! Unui baiat ii place ca fata sa se lase greu cucerita nu sa se ofere pe tava!
beausingurlamasamea întreabă: