| pitiklove a întrebat:

Am o problema! Cand am fost la tara la mine si ma plimbam cu verisorul meu (cu care ma inteleg bine si il consider un bun prieten), el a inceput sa vorbeasca despre iubire si primul sarut...eu i-am zis ca nu am avut inca unu si ca nu sunt intr-o relatie cu nimeni.Apoi ma tot poftea sa ma asez langa el,in bratele lui(P.S. eram singuri,,pentru ca el a zis sa ne plimbam).El mi-a zis ca sunt f. frumoasa, si eu dupa l-am intrebat cum e primul sarut si el atunci a zis sa imi exemplifice si am refuzat. Dupa iar mi-a zis sa vin in bratele lui(pe genunchi)si a zis ca vrea sa imi dea ceva si eu am zis"O imbratisare?" si el a zis "Da, merge si asta". Dupa el a spus pe un ton super dubios: "Sti..noi nu suntem chiar verisori, suntem de al 5-lea sau al 4-lea si nu se mai pune, adica nu avem chiar acelasi sange, eu am trait cu impresia bizara ca suntem". Atunci m-am speriat si am gasit o scuza sa plec din locul ala. Dupa de 2 ori (in aceeasi zi, dar momente diferite)mi-a dat 2 palme la fund de fata mai cu toti(dar nu cred ca au fost atenti).Si apoi,cand eram cu verisoara mea el m-a intrebart doar pe mine Ce fel de baieti imi plac,asa, fara a vea legatura cu subiectul dintre verisoara mea si cu mine...(practic, s-a bagat in vorba) si dupa m-a intrebat cum cred ca e el..si cand ne plimbam toti 3 (eu,el si verisoara),statea doar langa mine si am uitat sa zic ca el (dupa discutia de la plimbare, data viitoare cand ne-am vazut ma tot lua in brate de pe la spate si imi respira in ceafa si cu cateva zile inainte aducea nasul lui intr-al meu si eu maretrageam, desigur
EU AM RAMAS UIMITA...ADICA VERISORUL MEU E CU 3 ANI MAI MARE SI EL DE OBICEI VB DE PROSTI DE FATA CU MINE(PROSTI SEXUALE), DAR NU CU MINE, LANGA EL, DAR NICIODATA NU SE REFEREA LA MINE..SAU CEVA DE GENU
Ce pot face? Verisorul meu ma place? Si daca DA, ce fac? Eu pana acum l-am considerat un prieten si nu as vrea niciodata sa fiu cu el sau ceva de genul

Răspuns Câştigător
| Iyulia3712 a răspuns:

Auleu, baiatul asta are ceva probleme. Stai cat mai departe de el si daca insista spune-i direct ca nu poate fi nimic intre voi si sa te lase in pace.

8 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Mie mi se pare ca vrea doar sa profite
Cati ani ai?

| pitiklove explică (pentru KamaSutra):

12 si el 15

| KamaSutra a răspuns (pentru pitiklove):

Uita-l
nu vrea decat sa profite

| neutrino a răspuns:

Pe langa inima, fiecare mai avem si un cap, la care trebuie sa apelam atunci cand suntem in asemenea situatii. Incearca si tu sa te bucuri de acest avantaj!

| Suck a răspuns:

Fetito... lasa prostiile, in primul rand la varsta ta nu ar trebui sa umblii cu perversi, dupa ce mai cresti ai vreme, sunteti doar doi copii iresponsabili, cel putin el, bravo tie ca nu ai cedat, indeparteaza-te de el cat mai poti.

| Klandestin a răspuns:

Mai aveti de crescut, lasa-ti prostiile

Răspuns utilizator avertizat
| Nawiz a răspuns:

Nu mai iesi cu el.