| Pufuletzul100 a întrebat:

Am o problema care nu imi da pace!
Am iesit cu prietenul meu cel mai bun(nicioata nu m-a dezamagit) si cu iubita la un film.
Cand am ajuns in fata blocului ei sa o iau, i-am vazut pe ei doi sarudandu-se!
Nu inteleg, fiindca sunt oameni cumsecade.
Imagini acelea ma bantuie.
Mai ales ca am avut relatii intime cu ea!
Ajutor!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema la tine e ca esti prea bun si crezi ca si ei sunt la fel ca tine, si nu numai ei, majoritatea oameniilor dupa toata planeta asta! Ala nu e prieten, e "prieten" cu doua fete, acum daca mai e un prieten din 10! Iar ea nu este iubita, este parasuta, femeie infima, prefacuta! Daca as fii fost in locul tau, as fii uitat-o si pe ea si pe el, deoarece ei nu sunt prieten si iubita ci oamenii de nimic care traiesc pentru nimic, ca ei sunt multi te asigur eu!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar el de ce nu iese cu prietena lui? Sau considera ca o impartiti amandoi pe a ta? Ce prieten inselator ai? Cred ca, totusi, au facut-o la misto.Stiind ca urmeaza sa vii tu.Un om cu cap nu facea asta.

| RAY a răspuns:

Nu exista prieteni, prieten esti tu doar tu atat, aia nu-i iubita e curva si ala gunoi uman, toti te dezamagesc pana la urma, nu exista om care sa nu dezamageasca suntem oamenii nu suntem sfinti suntem animale, besti, adevarate besti care ne ascundem sub niste masti ale ipocriziei

| Emilian65 a răspuns:

Cei doi s-au plictisit pana ai venit tu si au trecut la sarutat. Daca nu-ti convine scena lasa-i sa continue si cu alta ocazie. Altadata sa fii punctual la intalnire cu iubita ca altfel ti-o ia altul.

| LoveSleep a răspuns:

Scena perfectă pentru un sex în 3 de adio dar tu habar n-ai.

| Doub a răspuns:

Sigur au vrut să reconstituie o scenă din film.
Dacă sunt oameni cumsecade, nu ai de ce să-ţi faci griji!

| Lawliet14 a răspuns (pentru Doub):

Off!

| Doub a răspuns (pentru Lawliet14):

Ce-i? sad

| Lawliet14 a răspuns (pentru Doub):

Nimic, scumpo, doar mi-e mila de el. Pune atat suflet, chiar daca-i putin naiv! Merita ceva bun de tot.

| Gabi2354 a răspuns:

Probabil ca te insala eu zic sa ii bati pe amandoi