| RadXx a întrebat:

Hei TPU,am o problema cu o fata imi plc de ea mult dar nu pot vorbii cu ea fiindca ori se duce cu pr ei prin sc ori mai vb cu ea asa cand plecam de la scoala,de obicei ma ignora,nu prea imi da atentie asa... nu stiu dc,dar ma puteti ajuta,cum sa ii zic ca o plac eu ma gandeam sa ii duc un buchet de trandafiri si o scrisoare cu sentimentele mele pntr ea, dar nu stiu cum sa ii zic, plzz help

10 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Pai daca are prieten ce vrei sa faca, sa te ia in brate pe tine?laughing

| RadXx explică (pentru Alexandru0007):

Nu aveti de unde sa stiti ca are pr dar dupa cum e nu cred ca arehappy deci nu se stie...

| NuMaContrazice a răspuns:

Daca te ignora inseamna ca nu e interesata de tine si daca ii mai duci si flori si scrisoare ai 78, 94 % sanse sa te faci de c@c@t

| RadXx explică (pentru NuMaContrazice):

Nu se stie niciodata ce se poate intampla tongue

| NuMaContrazice a răspuns (pentru RadXx):

Incercarea moarte n-are... totusi eu raman de parere ca nu e interesata de tine si ar fi mai bine sa iti cauti alta, poate ca atunci o sa vezi daca te place sau nu cand te v-a vedea cu alta, daca vrei sa incerci cu scrisoarea si florile ...Bafta!

| WildDream a răspuns:

Te ignora pentru ca are prieten si nu este interesata de tine. Poate ar fi mai bine sa nu te bagi.

| Azµre a răspuns (pentru WildDream):

Niciodată nu o să fie interesată o fată de un băiat care are prieten, decât dacă e aia vreo ușuratică.

| WildDream a răspuns (pentru Azµre):

Da, doar o usuratica se intereseaza de alt baiat atunci cand are deja un iubit.
PS: iar ai aparut?laughing

| Azµre a răspuns (pentru WildDream):

Pentru tine orice big grin
Am apărut nițel să văd ce mișcă pe aici și aștept pe Darrio să-mi dea un mesaj să-l ajut cu ceva happy

| Liliana1981 a răspuns:

Mai bine nu din moment ce te ignora.