| usertpu2111 a întrebat:

Hei, TPU ..am o problema cu o fata, povestea a inceput acum 2 ani, ne-am cunoscut, ne-am placut si ne-am cuplat, dar eu eram prea timid si dupa 3 saptamani a aparut altcineva care " mi-a luat-o", relatia lor a durat cam 8-9 luni pana el i a dat papucii, iar ea s a hotarat sa nu mai aiba relatii pentru o vreme ca a suferit destul. Acum ceva timp am incercat sa reaprind ce a fost dar mi am luat block pt ca am discutat si cu o prietena de a ei si m-am victimizat prea mult, etc ..incepusem sa trec peste pana acum o saptamana cand a fost un concert la ea in oras si ne-am vazut, am ramas singuri, am vorbit, am stat imbratisati cam o ora si ceva (mi am luat si unblock, desigur), dar acum cand ma vad cu ea toate lucrurile alea dragute, frumoase s-au transformat intr-un fel de checkpointuri si totul se duce de rapa, cum as putea actiona pe mai departe?

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Rezolva-ti problemele cu timiditatea - gasesti in librarii carti cu aceasta tema - si apoi stai serios de vorba cu ea, si decizi.
Citeste, cultiva-te, ai grija la maniere si igiena, si ai mai multa incredere in tine!
Incearca sa fi mai ferm pe pozitie, chiar daca risti sa ramai singur inca o vreme, pana gasesti pr altcineva!

| GdX a răspuns:

Esti jucaria fetei. Fii barbat, las-o sa se duca. Esti roata de rezerva? Daca esti timid si ti-o fura altul, fata stie de ce esti in stare si...na. Cand o sa apara altul va pleca la el. Plus daca spui ca sufera, nu are rost sa te risti pentru ca vei lua tu suferinta ei.

| Violleta2022 a răspuns:

In cazul tau, cred ca fata nu-i interesata nefiind indragostita de tine, sunteti impreuna pentru ca asa a fost conjunctura si v-ati reintalnit, dar ea te tine momentan din plictiseala, nu din dragoste, pana apare un alt fat-frumos, dupa care va pleca.
Cam asta este realitatea si nu prea ai cum actiona sau schimba ceva.

| MidnightR a răspuns:

Deci v-ati cuplat iar dupa 3 saptamani fata s-a plictisit de tine si s-a dus la altul? Caci altceva nu se putea sa fie.
Eu zic sa o ignori si sa iti vezi de treaba.