| bellaisabella a întrebat:

Hei TPU, am o problema…daca i-as putea spune asa.Am un amic de care imi place de cativa ani,de fapt este baiatul pe care l-am iubit cel mai mult pana acum,totusi pana acum nu era decat niste cunostinte,din multe conversatii as putea intelege ca simte si el pentru mine ceva,desi exista o diferenta de varsta si spune de prea multe ori ca nu ii pasa (totusi mi se pare prea ciudat), ne certam ne inpacam indiferent de cat de grava era cearta si vorbim foarte des, totusi el spune ca nu vrea ceva serios si nu neaparat cu mine..si asa in general,sincer eu m-am cam saturat de situatia asta…si as vrea sa fie ceva,,pe bune’’ odata, nu mai am rabdare si plus de asta nu stiu cum sa scot de la el daca merita sau nu sa mai stau asa…momentan el este ceva de genu,, fara obligati’’nu stiu ce sa zic…eu il iubesc prea mult ca sa raman cu el un fel de friend whit benefits.Ce sa fac? Dau fundita

7 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Daca iti spune ca nu e interesat eu zic sa uiti de el!
Iubirea nu poate fi fortata!

| AstaMik2 a răspuns:

Pai vorbeste cu el, spune-i ce simti pentru el si cat de mult il iubesti
Intreaba-l daca simte la fel si daca cu tine doreste o relatie
Si daca nu ai curaj in fata trimite un sms-eu asa am facut
parerea mea

| bellaisabella explică (pentru AstaMik2):

I-am spus ce simt pentru el...dar a ramas asa...adica nu s-a schimbat nimic

| AstaMik2 a răspuns (pentru bellaisabella):

Imi pare rau pentru tine sad

| bellaisabella explică (pentru AstaMik2):

Nu prea ai de ce...adica vorbim si suntem din ce in ce mai apropiati, dar doar atat

| AstaMik2 a răspuns (pentru bellaisabella):

Ok bafta atunci

| HoTSaucE a răspuns:

Sfatul meu: daca el spune intr-una ca nu vrea o relatie, treci peste caci nu cu forta nu se poate.Incearca sa discuti cu el... spune-i ca este timpul sa vorbiti ceva serios ca 2 adulti.
Succes!
Sincer, daca el nu vede ce se afla in fata ochilor si nu vrea, nu prea vad ce incerci sa faci.