| MadySweet a întrebat:

Hei TPU am o problema deci prietena mea s-a indragostit de un baiat pe mess el are 16 ani ea are. Eu am intrat pe id ei, stiu ca nu este frumos dar am aflat ceva foarte urat ea ia trimis acelui baiat o poza cu mine si a zis ca este ea si nu imi place ce a facut, am luat idu acelui bait din lista ei si vreau sa vorbesc cu el despre ce a facut dar ei ce sa ii zic oare sa ii zic ca am aflat? nu o sa se supere? PS: a trimis poza si cu inca o prietena dea noastara ei sa-i zic ce a facut? voi ce ma sfatuiti sa fac? va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Buna happy Pai in primul rand este urat gestul facut de prietena ta. Sa se dea drept tine? Adica ok. Daca nu ii place cum arata nu trebuie sa se dea drept altcineva. Pur si simplu ii dadea o poza cu ea si ii zicea : ''Uite! Asta sunt eu! Ma iubesti asa cum sunt sau nu!'' Da..Eu zic sa ii spui prieteni tale ca tipa respecitva da poze cu voi unui baiat de 16 ani. Si pe urma sa vb cu tipa care da poze. Nu mi se pare normal.:-s Si sa vorbiti ''face to face'' cu prietena ta care da poze. Adica explica-i. Daca nu ii place cum arata nu trebuie sa se dea drept altcineva! Sincer. Tipii din zilele de azi se uita numai la aspectul fizic al fetelor. Daca au sanii mari, fundul bombat.straight face In loc sa ii placa comportamentul ei.straight face Firea ei de a fi.straight face Ma rog. straight face

5 răspunsuri:
| noname2021 a răspuns:

Daca prietena ta s-a indragostit de acel baiat nu ai ce sa-i faci dar cred ca ar fi bine sa ii zici pentru ca o sa se supere mai tare cand o sa afle ca ai mintit-o.

| 1234abcd a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca nu iti place ca ea sa se dea drept tine

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Uuuu....Multumesc big grin Eu mi-am spus doar parerea happy Ma bucur ca te-am putut ajuta cu sfatul meu happy

| ºRaLuKaº a răspuns:

Poi ar fi bine in primul rand sa nu te superi tu poate ii place mai mult cum arati tu si a facut-o din dragoste deci ai putea sa-i spui daca baiatul o iubeste si el o sa-i placa cum arata ea insasi.big grin

| MadySweet explică:

Scuze am uitat sa scriu 12 la ea are