Buna Pai in primul rand este urat gestul facut de prietena ta. Sa se dea drept tine? Adica ok. Daca nu ii place cum arata nu trebuie sa se dea drept altcineva. Pur si simplu ii dadea o poza cu ea si ii zicea : ''Uite! Asta sunt eu! Ma iubesti asa cum sunt sau nu!'' Da..Eu zic sa ii spui prieteni tale ca tipa respecitva da poze cu voi unui baiat de 16 ani. Si pe urma sa vb cu tipa care da poze. Nu mi se pare normal.:-s Si sa vorbiti ''face to face'' cu prietena ta care da poze. Adica explica-i. Daca nu ii place cum arata nu trebuie sa se dea drept altcineva! Sincer. Tipii din zilele de azi se uita numai la aspectul fizic al fetelor. Daca au sanii mari, fundul bombat. In loc sa ii placa comportamentul ei. Firea ei de a fi. Ma rog.
Daca prietena ta s-a indragostit de acel baiat nu ai ce sa-i faci dar cred ca ar fi bine sa ii zici pentru ca o sa se supere mai tare cand o sa afle ca ai mintit-o.
Ar trebui sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca nu iti place ca ea sa se dea drept tine
Uuuu....Multumesc Eu mi-am spus doar parerea Ma bucur ca te-am putut ajuta cu sfatul meu
Poi ar fi bine in primul rand sa nu te superi tu poate ii place mai mult cum arati tu si a facut-o din dragoste deci ai putea sa-i spui daca baiatul o iubeste si el o sa-i placa cum arata ea insasi.