Bună, îmi pare rău de situație, dar eu cred că totul are o rezolvare. Dacă prietena ta ar fi înțelegătoare și lui C. chiar îi place de tine, eu zic că ar trebui să vă lase cale liberă să vă iubiți. Tu tot ce trebuie să faci este să vorbești cu C. să-l întrebi dacă îi place de P., iar dacă acesta bate apropouri că îi place de tine și tu ar trebui să îi arăți sentimentele tale . Ar fi păcat să pierdeți o iubire frumoasă și de lungă durată. poate că dacă ei ar fi împreună nici nu ar dura și ați pierde amândouă. Vorbește cu C. și apoi cu P. Îi spui ce simți, e mai bine așa . Mult succes!
Wow urata problema serios, daca tu chiar simti ca iti place de ce nu eu spui in fata? Adica eu nu am inteles nimic cu fetele alea si etc.Si de ce zisasi ´Cred ca imi place´? Poi ori iti place ori nu?´Cred´ al tau poate insemna si da si nu cele mai multe ori inseamna nu. Data viitoare fi mai precisa si ceilalti membri TPU te vor ajuta cu mai multe.
Buna daca o consideri prietena ta cea mai buna nu te baga, pentru ca o sa o pierzi, mai sunt si alti baieti! bafta