Dar nu pot, daca nu e reciproc?
Asta e viata tu vezi ce zice omu la raspunsul tau.
Am sa incerc..multumesc pentru sfat. >
Ce crezi, te considera ca pe o sora, de-ti trimite pupicii aia "fratesti", da? Si tot ca pe o sora te ia in brate.
Iar referitor la ce a zis el, de fapt il intereseaza o relatie, numai ca nu are atata timp pentru ea.
Nu ii spune inca, intreaba-l de ce fata ii place. daca nu esti tu aia.stai deoparte
Si crezi ca elo sa recunoasca ca ii place de mine?
Ce sa recunoasca daca nu stii nimic concret? iti va spune daca asta simte, daca nu.te resemnezi si gata
In felul tau propriu, nu trebuie s-o faci intr-un anumit fel. Daca tu chiar vrei asa de mult sa-i spui, spune-i. Dar sa stii ca asta iti cere si responsablitati: se poate ca el sa nu mia vorbeasca cu tine, sau sa se comporte mai distant. Dar sunt si cazuri bune: ori sentimentul e reciproc, ori va intelegeti mai bine pentru ca insfarsit te-ai eliberat.
Pur si simplu ii spui:
-Auzi, te superi daca iti zic ceva?
-NU. (sigur o sa raspunda nu sau "ce")
-Esti sigur, sigur ca nu te superi?
-(El o sa fie curios ca oricine si se va enerva... intr-un fel...)
-Imi cam place de tine.
Si GATA!
Sau cel putin asa am facut eu, el a ramas ceva gen "uau, cum se face *Poker Face*?" dupa care am continuat sa fim prieteni foarte buni, probabil chiar mai buni ca inainte, chir daca el nu ma place... si mi-a spus-o.
Bine, asta e povestea mea. Dar oricum, cand o sa fi gata sa-i spui, atunci o sa-i spui in felul tau propriu.
Eu l-am enervat dupa care i-am spus, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci si tu la fel!
Oricum, iti urez succes!
Buna maddy. Eu zic ca ar fi mai bine sa ii spui, de mai multe ori sentimentul e reciproc, mai ales in cazul in care ai spus tu (''ziua vorbim foarte des si tot imi trimite pupici, la scoala ma ia in brate"), s-ar purea sa te placa si el.
Nu am asa mare tupeu, si de ar fi asa usor ce bine ar fi