Fetita, tu chiar ai o problema serioasa!
Ce faci tu este politei curata!
Asa ceva doar un om bolnav de gelozie ar face!
Sincer, daca as fi in locul acelui baiat, demult ti-as da papucii!
Nu-i normal sa vanezi un om atat dur, nu-i cainele tau, nu-i sluga ta, nici macar sotul tau nu este si nici daca ar fi nu ar merita ce-i faci astuia. fetita, ceea ce faci tu nu are nimic de-aface cu dragostea, aici nu-i decat control freak.
Tine minte de la mine: nici un barbat, dar nici macar unul, nu te va tine de nevasta mai mult de 1 an de zile, cu gelozia asta, ori te ia la bataie, ori divorteza.
Imi pare rau sa-ti spun, dar tu chiar ai o problema psihica! Du-te fetita la medic daca nu te poti autocontrola, ca risti sa dispara toata lumea din viata ta!
Lol. Ce disperată! Normal că eşti o pacoste pentru el şi se ascunde de tine că eşti isterică şi reacţionezi urât. Într-o astfel de relaţie toxică bărbatul te va înşela întotdeauna şi îi va fi urât de tine. Ăsta sau oricare altul. Oamenii au nevoie de libertate, de încredere. Prin atitudinea ta, inconştient îl determini să facă exact lucrurile de care te temi.
Nu reactionez urat daca imi spune sincer ca iese cu baietii. Nu ma supar daca face asta, ci pentru ca el imi spune cu totul altceva
Relaţia voastră e moartă. Chiar nu cred că puteţi repara ceva şi nici nu văd rostul pentru care aţi face-o. Aţi ajuns într-un stadiu "murdar" în care trebuie să vă opriţi. O dată ce un om ajunge să mintă te mintă, o s-o facă mereu, dar cu siguranţă ai şi tu greşelile tale.
Daca ai stii de cate ori m.a mintit in legatura cu asta si nu stiu de ce nu ai mai crede asta.
Eu nu am zis ca el este de treaba, m/am referit mai mult ca tu nu esti prea normala. Un stalker e mic copil pe langa tine. Nu cred ca faci asta din dragoste * cum am zis deja " ci din nevoia de ai controla viata cat mai mult.
Obsesii copilaresti in care o persoana crede ca se termina lumea fara cealalta. Cu timpul te vei maturiza si vei fi amuzata de perioada asta in care gelozia si sentimentele negative ti-au condus relatiile. Ideea este ca trebuie sa te controlezi, sa rationezi, sa vezi ce e mai bine pentru tine, apoi sa actionezi conform concluziilor. Si nu, o relatie care iti provoaca atatea probleme de ordin psihologic nu este una sanatoasa, indiferent daca suspiciunile tale sunt reale sau nu.
Uite. Eu te înțeleg și încerc să-ți dau un sfat. Nu merită să te complici atât. Ce ai putea să vezi la el în cazul acesta? Dacă nu merge de la bun început, va fi mai rău mai târziu. Cum poți accepta ca el să te înșele? Okay, te-a înșelat acum patru ani, dar spui că a făcut-o și "până acum vreo lună" și mai presus de asta, te și minte. Totuși. N-ar trebui să fii prea insistentă, nici să-l sufoci cu întrebările "unde te duci", " ce faci", "când ajungi acasă" etc. Într-o relație este nevoie și de libertate, altfel v-ați plictisi unul de celălalt. Așa cum iese el cu băieții, poți ieși și tu cu fetele. Dacă totuși începi să nu mai ai încredere în el, nu cred că mai are rost să continuați. Cred că știi vorba aceea: "Unde a existat o palmă, va exista și a doua", deci el nu se va opri aici.
Mutubal întreabă: