Nu stiu cum ti-a dat tie 5 ca mi nu-mi iese socoteala deci te-ai sarutat cu fostul, 2 cei mai buni prieteni ai lui, deci 3 pana acum + baiatul de care ne-ai pove= 4 in total, unde e al cincelea? asa, in ceea ce priveste ce ai facut, nu ai de sa te simti vinovata sau afectata, ai facut ceea ce ai simtit, ai trait clipa si nimeni nu are dreptul sa iti ceara explicatii fiindca tu nu esti implicata in nici o relatie. deduc ca esti tanara, este normal sa experimentezi si sa cunosti cat mai multi baieti, no stress. parerea mea este sa nu iti pese de ce cred ei si sa iti vezi de viata ta si sa distrezi maxim pentru ca esti tanara
Adica daca sa sarutat cu 5 baieti asa de distractie asta inseamna ca ajunge prostituata? fi serios/a nu mai gandi asa incordat, e tanara are tot dreptul sa se distreze, nu-mi zi ca tu esti usa de biserica, habar nu ai ce inseamna distractie
A fost doar o scapare, chiar nu ma caracterizea chestiile de genu. Nu stiu cum am putut face asta. Imi pare rau dar nu mai pot schimba nimic. Mi-am invatat lectia
Nu te stresa, sunt lucruri normale ce se fac la o petrecere, nu te teme. vei vedea in studentie ce inseamna petrecere cu adevarat unde inhibitia si incordarea nu isi au locul.