| Dxi a întrebat:

Hei tpu..am o problema si o intrebare: cand iubitul meu imi face cunnilingus nu simt nici placere, nici durere si nu stiu de ce.tin mult la el, ma atrage foarte mult fizic, nu imi e scarba. sunt singura in situatia asta? ce pot/ putem face?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Puteți sta de vorbă deschis despre acest subiect și tot voi să găsiți și soluția.
Pa, pa.

| 666_7474 a răspuns:

Hei! Probabil e pe fond de stres (daca treci printr-o perioada mai agitata) sau ai alte probleme care te preocupa. Daca nu, inseamna ca el nu stie cum sa iti provoace placere si ar trebui sa discuti cu el, dar fara sa il faci sa se simta prost. Bafta!

| Felys a răspuns:

Pai daca tot nu simti placere pentru ce iti mai face, mai bine faceti altceva ce va place decat sa faca un lucru care pentru tine este indiferent

| Danysan a răspuns:

Daca nu iti mai face placere de ce il mai chinuesti. Spune-i sa inceteze ca se agita degeaba.Ia o pauza -Poate ati facut-o prea des si te-ai obisnuit -Mai lasa sa treaca ceva vreme ca sa ai din nou pfta si chef.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate tehnica lui e de vina, cititi ce si cum despre cunilingus
http://www.roportal.ro/......mei-88.htm

| LineGuide a răspuns:

Ori sa gasesti explicatia, ori sa renunti cu totul la asta, pentru ca nu-ti aduce placere, si tot ce faci fara placere, e lipsit de entuziasm, si nu aduce nimic bun, poate chiar din potriva.
Mult noroc!

| JustStitch a răspuns:

Nu simti nicio placere pentru ca nu iti gaseste punctul sensibil, o data ce il v-a gasi vei simti si placerea

| IamJoKeR a răspuns:

Daca stie cum sa-l faca, poti sa ai orgasm sau poti sa nu timti nimic chiar si sa te enerveze

| MissJJ a răspuns:

Nu stie cum sa iti provoace placere, nu stapaneste bine tehnica sexului oral.Ai putea sa te informezi pe net si sa il indrumi atunci cand iti mai face.
Adica sa ii spui: iubitule, fa mi asa ca imi place mult, misca-te asa si asa; sa sune ca niste rugaminti.Fii diplomata!big grin

| evelyn000 a răspuns:

Pozitia e gresita la tine, stai peste el cand iti face si o sa vezi ca nu mai sunt probleme. incearca si daca nici asa nu merge, ii spui si va opriti.