Fa rost de numarul de telefon si suna-l, din cate am inteles e un baiat copilaros si orgolios, mare lucru nu stiu ce rezolvi, poate e mai bine sa il lasi de domeniul trecutului
Am incercat si asta dar mereu raspundea alt cineva si cand raspundea el si imi auzea vocea gata imi inchidea... renuntam dar daca stiu ca si el ma place dc sa nu incerc?
Daca te place de ce te evita?
Sa para si el interesant
Simplu...da-i add dupa alt id de mess. Spune-i ca inca il m-ai iubesti, si ca tii la el multt...si ce mai vrei tu)
Sper ca te-am ajutat!
Nu da accept la alt id pentru ca stie ca pot fi eu
Eee...scrii si tu acolo la id alt nume..si o sa iti dea
Daca il suni o sa inchida pentru ca vrea sa iti dea impresia ca nu ii mai pasa. Daca ii vei da un mesaj il va citi oricum. Daca nu ai nicio modalitate de a-i trimite mesajul eu zic sa scrii pe o foaie ceea ce simti si o bagi intr-un plic pe care il lipesti pentru ca nimeni sa nu poata vedea continutul si il pui pe fratele ui sa i-l strecoare undeva...in ghiozdan sau in sifonier. Am inteles ca te intelegi cu fratele lui si vorbesti cu el..sau daca nu gasesti tu pe cineva din clasa lui care sa ii poata pasa plicul cu foaia E o metoda mai romantica si va avea si amprenta ta personala..scrisul..poate mai parfumezi putin foaia cu un parfum pe care il foloseai cand erati impreuna si scrii acolo tot ce simti, te descurci tu Probabil o sa ti se para ca ideea mea e cam inspirata din filmele de dragoste, dar e draguta si una din putinele modalitati prin care poti lua loegatura cu el Sper ca am fost de ajutor
Fa-ti un cont de facebook nou sa poti sa ii dai mesaj,sau un id de mess si dai un mesaj cu ce doresti de la el,daca iti raspunde ok, daca nu, e mai bine sa ramana asa zic eu! daca te milogesti, o sa fi la mna lui tot timpul, bafta