Daca-l iubesti, nu ti-l poti usor scoate din cap. Daca este foarte tanar, nu se pricepe sa te 'abordeze', atunci trebuie sa intelegi, gingas sa-l ajuti.Sigur e o situatie de acest gen.Rigiditate in comportament, din cauze de timiditate, sunt daunatoare.Dar asa se intampla.Invers, tupeul exagerat inhiba partenerul. Sper sa gasesti calea de mijloc:implicarea in activitati comune, culturale sau de orice fel, daca va potriviti, sigur vei avea succes:multa rabdare si intelepciune.
Ce nu inteleg eu la voi e urmatoarea chestie: de ce nu vorbiti inainte de a renunta... spre exemplu de fiecare data cand am placut o fata am mers la ea si am vorbit...de multe ori am luat-o in gura dar de multe ori am si reusit
Este cel mai bun prietel a fratelui meu si recent a incheiat o relatie ce a durat 1 an iar fratele meu mi-a spus ca nu vrea o relatie serioasa si mai ales cu o fata cuminte
O Doamne... Dacă nu puteți fi împreună poate ar trebui să-l uiți. Ascultă muzică, ajută. Dacă vrei să îți zic eu câteva trupe, trimite-mi un mesaj. Love sucks :O3
NumePublicAnonim întreabă: