Pentru cuplurile cum este si cea a prietenei tale s-a inventat pettingul adica jocurile sexuale "nevinovate". Este cat se poate de normal ca dupa o anumita perioada de relatie sa practice jocuri si fantezii sexuale insa fara a ajunge sa aiba/intretina raporturi/contacte sexuale care sa presupuna si penetrarea vaginului cu penisul.In rest se pot admite orice fantezii care reprezinta liantul necesar mentinerii unui cuplu de indragostiti.
Halele maica sfanta ce fraier sa stea 9 luni pe uscat, daca fatuca nu e in stare sa-i ofere sex, ar fi de preferat sa nu-i mai iroseasca timpul pretios al baiatului
Bun, am inteles ca tu pentru tine vrei aventuri, dar nu fi iresponsabil. Nu incuraja copii de 14-15 ani sa se arunce in vieti sexuale timpurii pentru ca pana situ trebuie sa recunosti ca pot avea foarte multe de pierdut.
Atunci cand iti faci un iubit, inseamna ca, dupa un timp, accepti sa fii atinsa (si) in partile intime, apoi, accepti si sexul. Daca nu, nu mai intri in acest joc, destinat celor mari...
Dar, nu e cam devreme pentru niste copii de 15 ani?
Este valabil si pentru tine raspunsul in cazul in care esti chiar tu cea care are respectivele semne de intrebare. Sa cresti mare.
Nu este vorba despre mine. Am cerut doar un sfat ca sa i-l pot oferi ei. Eu ii sunt ca o "sora mai mare" si o invat multe lucruri. Dar aici nu prea stiam ce sa ii spun...Am ramas socata cand am auzit...Cu toate ca in ziua de azi e ok pentru copiii de 15 ani asa ceva
La 15 ani nu-ti faci un iubit, ci un prieten: este cu totul altceva.
Depinde in primul rand de cadrul social in care traiesc acesti tineri.Una va fi comportamentul si convingerile unor tineri crescuti intr-un mediu rural si cu totul altul al celor crescuti in mediul urban. De asemenea un rol hotarator in modul lor de comportare/gandire are credinta/religia sau conceptiile libertine dobandit in familie/societate. Lumea este intro continua schimbare in cele mai multe cazuri fara a mai tine cont perceptele etice si morale.