| liveplus a întrebat:

Hei TPU am o problema uriasa.Sunt o persoana timida care nu pre stie cum si cand sa actioneze si se blocheaza dar e vorma de un baiat foarte simpatic care imi place milt si nu stiu cun sa fac sa-l atrag.Problemele:
1Nu stiu ce sa vorbesc cu el
2Nu da semne ca ma place
3E cu un an mai mic
4Parinti nu sunt de acord deloc cu acest subiect
5Cred ca mai e o fata care il vrea
6E prima data cand imi place un tip si uneori nu stiu daca chiar il plac
VA ROG MULT am nevoie de mult ajutor ofer funda raspunsului cel mai bun.

5 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Cu siguranta te atrage insa nu inseamna ca il placi cu adevarat si mai ales daca el nu da semne ca te place mai bine renunti decat sa te complici atata si probabil va fi degeaba stai linistita ca vei mai intalni baieti care sa iti placa si sa iti impartaseasca sentimentul

| FoarteLetargic a răspuns:

Deci,lasa timiditatea si cere`i id-ul de mess. Intra in vorba cu el,ce face, cum o duce, daca e cu cineva(ii arati ca il placi). Pe mess gaseste subiecte de discutie dar fara sa pari stresanta. Dupa o saptamana-2 de discutie pe mess si la scoala, spune-i ca il placi. Succeshappy!

| MissChocolatte a răspuns:

Pfffffff e putin cam greu dar cred ca ar trebui sa aflii ce ii place intreaba-l de vorba ca doar nu te mananca, poti sa ti'l aduci de partea ta ca pe un amic, nu trebuie sa ii dai de interes ca esti inebunita dupa el pentru ca nu prea stii cum va reactiona si s'ar putea sa nu te mai bage in seama asa ca nu face asta, fii tu insati incerca sa ii spui ce muzica asculti ce iti place sa faci si intreaba'l si pe el, nu fii timida ca asa tot tu pierzi.Cum spuneam fii uu insati originala si misterioasa:X

| liveplus explică:

Multumesc pentru ajutor dar s-a rezolvat cum nu v-ati putea da seama niciodata

| XSecretLov3X a răspuns:

Si eu aceeasi problm si mie imi place mult mult de un baiat si nu stiu cum sa-i dau de inteles ca apoi mie sa nu creada cine stie ce si sa nu ma mai bage in seama deloc dacai spun ca-mi place mult de el, mai ales ca este cu mine in clasa