| emega a întrebat:

Hei, TPU!
Am o problemuta. Se pare ca m-am indragostit de prietenul cel mai bun al colegului meu de banca. Mi s-a pus pata destul de rau pe el si am decis sa astept ceva timp sa vad daca imi trece sau nu. Au trecut 2 saptamani si nu s-a schimbat nimic, tot de el imi place. Este cu un an mai mare (nu stiu daca ajuta informatia asta cu ceva).
Intrebarea mea e ce ar trebui sa fac? Adica sa mai astept si sa il bag in seama un pic mai incolo sau sa incep sa ies cu colegul meu de banca si sa incerc sa ma bag in seama? Mi se pare destul de ciudat pentru ca intotdeauna cand o colega avea o problema de genul asta saream in ajutor cu sfaturi si idei si o incurajam. Ma simt si mai rau acum cand vad ca aceste colege pe care le-am ajutat (si au avut rezultate bune "ajutoarele" astea- adica vorbesc cu tipii de care le place si chiar unele stau cu ei) nu ma incurajeaza decat foarte rar. Poate daca as avea ceva sprijin mi-ar iesi mai bine?
Un pic de ajutor. As vrea un raspuns mai intelegator, stiu ca asta tine atat de mine, dar mai ales de el. nu stiu ce sa fac.

2 răspunsuri:
| V3ra a răspuns:

Nu mai astepta deloc ca sa nu regreti pe urma! Intra in vorba cu el,iesiti la o plimbare,la un suc,tu cu colegu de banca si cu el si iti mai iei o prietena/colega, discutati, si restul vine de la sine...

| IonutPutinica a răspuns:

Buna,nu trebuie sa iesi cu colegul de banca de ochi lumi daca il placi pe celalalt timp iesi cu el si intreaba-l daca simte aceasti chestie pentru tine, peste 2 ani o sa te intrebi cu ar fi fost daca l-ai fi intrebat.Kiss de la Ionut 13 ani