Buna.Ar trebui sa vorbesti cu el intr-un mod mai serios. Sa-l intrebi ce s-a intamplat, sa incercati sa va rezolvati problemele fara certuri. Baietii spun ca sunt intelegatori si altele, dar nu e asa. Eu cred ca sunt putin mai egoisti si din asta renunta usor. Le e teama sa-si calce orgoliul lor de barbati in picioare.
Pai daca voi dupa 3 saptamani deja va iubiti, inseamna ca asa se manifesta dragostea voastra, care nu poate fi la fel pentru toata lumea.
Mda Nu te iubeste... Scuze ca spun asta, dar dupa cum pare, e adevarat. Poate ti-a tot spun ca te iubeste, dar nu orice ce ii iese pe gura ar putea fi adevarat. Poate tine la tine, pentru ca esti iubita lui, dar nu e iubire din partea lui Asta are sens acum pentru tine, pentru ca ai spus ca nu te intelegea Am lipit piesa de puzzle la loc Sper ca o sa iasa tot cu bine Mult succes cu el :*
In primul rand : de ce esti tu asa de sigura ca te iubeste?
si in al doilea rand : sincer tipul nu prea mai pare interesat de relatia asta(poate nu ii mai place de tine sau ceva il supara si nu mai poate fi concentrat la relatie ..intreabal daca are probleme cu ai lui sau daca s-a certat cu vreun prieten )
Anonima17191 întreabă: