De ce ai cedat asa usor? Puteai foarte bine sa-l ameninti ca ai sa chemi politia daca te mai urmareste si daca continua sa te urmareasca, puteai chiar sa o chemi si obtinea ordin de restrictie. Tu incearca sa-i explici prietenulu tau situatia, ca il vei nenoroci si mai tare la suflet daca va afla ca i-ai ascuns asa ceva. Va crede ca e ceva intre tine si pitic si atunci chiar ca nu va mai asculta nicio scuza si se va desparti de tine. Eu zic sa afle de la tine ce s-a intamplat ca sa eviti suspiciunile viitoare si sa incercati sa gasiti o solutie impreuna cum sa scapati de piticul horny.
Prietenul meu e foarte dificil si deja e suparat pe mine foc! Mai asta lipsea sa ii spun...ca se si desparte de mine si-asa i-am facut destui nervi
Si ramai cu piticul, care e problema?
Daca e o persoana intelegatoare si desteapta ar aprecia ca i-ai spus adevarul fara sa eziti si ca nu a aflat de la altcineva si te-ar intelege, dar mai ales te-ar ajuta sa iti rezolvi problema. Daca nu intelege acest lucru iti zic sa ii dai tu papucii pentru ca nu te merita
Nu e o persoana intelegatoare si multa lume mi-a spus sa termin cu el. Nu pot chiar simt ca il iubesc
Spene-i iubitului ca o prietena de a ta i-a dat numarul ( roaga-ti o prietena sa confirme, ca ea a dat numarul )
Succes.
Ce e asa de grav explica-i iubitului tau ca piticu tea sacait pana ce i-ai dat nr de tel
va intelege sigur
Daca nu intelege iubitu inseamna ca nu tine la tine destul orice iai fi acut prietenului tau daca tine la tine te va intelege
Bafta
Vorbeste cu "piticu`" si roaga-l sa-ti stearga numarul de telefon.Ca sa il steargaFaceti o intelegere:iesi si tu cu el macar o seara, iar el sa stearga numarul!
Daca nu-ti place asa eu zic sa-i zici prietenului tau.Nu are de ce sa se supere pentru ca nu esti tu de vina ca acel baiat te place.Si zi-i cxa i-ai dat numarul tau pentru ca te stresa se tinea dupa tine.Si cred ca iubitul tau o sa ia masuri ca acel pitic sa-ti stearga numarul!
Bafta! Funda?
Buna.Poti sa-i explici piticului ca ai prieten si ca nu are ce cauta nr. tau de telefon la el si ca trebuie sa-l stearga si ca daca afla prietenul tau ca i-ai dat nr. se desparte de tine. O seara linistita si sper sa inteleaga!
I-am zis ca am prieten si tot dupa mine a venit Si i-am facut destule in curs de 2 zile mai asta sa ii spun ca ne si despartim
Mai sfatul meu este ori sa te duci la el si sa-i ceri telefonul cu pretextul sa te uiti prin el si iti stergi numarul din agenda si de la apelati (dar fara sa vada el s i incearca sa te misti cat mai repede) sau pui pe altcineva sa faca treaba asta sau ii spui prietenului tau ca te stresa prea mult si nu scapai nici cum de el si ca sa te lase i-ai dat numarul tau...si ii mai spui ca nu ai gandit pe moment ce faci..si din ce am inteles a trebuie a varianta e si cea adevarata...
:*