| TeddyBear a întrebat:

Am o verisoara care a facut 13 ani. Vrea sa isi inceapa viata sexuala cu un baiat de 16 ani.Sunt impreuna de 1 an.Credeti ca ar aparea complicatii sau eu stiu, ar fi prea devreme? Eu i-am explicat ca nu e bine ceea ce face si sa mai astepte macar 1 an 2. Funda + vot puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Ana94 a răspuns:

Eu zic că-i cam devreme pentru ea să-şi înceapă viaţa sexuală.Are doar 13 ani, are timp de aşa ceva. După 16 ani încolo se poate gândi la aşa ceva dar acum mie mi se pare că-i cam mică pentru asta. Dacă el o iubeşte cu adevărat, va înţelege că nu-i încă pregătită pentru acest pas happy Nici el la 16 ani nu cred că ştie riscurile pe care le presupune acest lucru deci mai bine mai au un pic de răbdare amândoi big grin

12 răspunsuri:
| Lolita1130 a răspuns:

Da cu siguranta ar aparea. cel mai de temut este cancerul de col uterin dar si boli cu transmitere sexuală, sarcini nedorite, diferite afecțiuni ale aparatului genital care nu dau pace niciodată. funda?

| lolly a răspuns:

Timpul spune daca baiatul o merita si o iubeste. Daca o iubeste va astepta. daca nu papucii sunt de eatongue Eu zic sa nu faca acest pas la o varsta asa frageda si sa nu riste. Un baiat de 16 ani nu cred ca este informat si interesat de `riscurile pe care si le asuma`. Spune-i sa astepte. Exista probabilitatea sa o lase dupa ce s-a jucat cu ea.Si atunci ea va regreta si poate va avea acest lucru pe constiinta toate viata. prima dragoste nu se uita si trebuie facuta cu cineva care merita cu adevarathappy Spune-i sa nu s e grabeasca

| TheSupreme a răspuns:

Pana la urma, e treaba ei! singura problema poate fi cauzata de cat de mult tine el la ea... daca ii pasa cat de cat, nu ar trebui sa fie probleme dar nu stii ce e in capu unui om... Daca el vrea doar sa abuze?

| ngabitza1 a răspuns:

E mult prea devreme! Complicatii nu cred ca vor aparea, doar ca mai tarziu o sa-i para rau! O sa fie satula de p.a pe la vreo 20 ani daca vrea sa-si inceapa viata sexuala de pe acum! Cel putin asta e parerea mea!

| crisbella a răspuns:

Nu este bine, in primul rand este foarte mica si nu cred ca aia e dragoste asevarata ca sa si te daruiesti si mai ales viata sexuala ti o incepi cu cineva care stie cat de cat, are experienta si stie cum sa o ia.parerea mea sper ca te am ajutat:*

| lplostonyou a răspuns:

Cum inca mai este virgina la 13 ani? wow, nu se poatehappy

| TeddyBear explică:

Pai tine la ea.Prietenul lui cel mai bun este frate cu iubitul meu.Si iubitul meu il mai trage de limba pe fratisu si mereu spune adevarul.Prietenul verisoarei mele o iubeste ca daca era o insela si o lasa de mult.Cand vorbea cu el intr-o seara prin mesaje eram langa ea.Si i-a jurat ca daca o sa o faca nu o sa o lase niciodata.Dar nu stiu ce sa cred. sad

| ana_2556 a răspuns:

Este un copil.Normal ca este prea devreme. Explica-i mai bine si fi mai dura cu ea, pentru ca altfel nu intelege. Pana la 17 ani jumatate corpul nici nu e pregatit de actul sexual. Nu e natural, sansele de cancer sunt mult mai mari, ea nu e destul de matura sa stie ce se poate intampla, nu e destul de informata despre riscurile la care se expune. Este doar un copil de care acel baiat de 16 ani isi bate joc, mai ales daca se gandeste sa se culce cu ea. in el tropaie hormonii, inteleg asta, dar macar sa-si gaseasca una de varsta lui sau mai mare macar cu un an, nu sa profite de un copil de 13 ani...

| lo a răspuns:

Macar un an nu ci macar pana la 18 ani cand din punct de vedere medical corpul este pregatit pentru relatii intime.Baietii la varsta asta se gandesc mult la sec dar pentru fete acest pas este mult prea important...care implica multe responsabilitati din ambele parti.Trebuie sa fie ff pregatita pentru a face acest6 pas,nu are nimic de pierdut daca mai asteapta, viata este lunga si are tot timpul sa se iubeasca, sa nu se grabeasca pentru ca toate care s-au grabit au regretat. poate sa fie si cazul ei.Asta este sfatul meu:_sa mai astepte daca nu treaba ei.

| Forevăr a răspuns:

Ar aparea complicatii, ea avand o varsta mica se pot transmite usor bolile pe cale sexuala si mai ales cancerul de col uterin.

| MMihai a răspuns:

Da trebuia să își înceapă viața sexuală de la 1 an sau de la 2 ani sau cel târziu de la 3 ani.// O femeie trebuie să facă sex numai când este în stare să crească și să educe singură un copil! Dar nu înainte! // De ce nu vreți să vă începeți viața sexuală de la 6 luni, că la un an, oricum, sunteți deja babe! // Ce bine, că nu doare, tâmpenia, că îl surzeați, pe Obama de la Casa Albă, cu urletele voastre.

greece12
| greece12 a răspuns:

Mai,nu va mai grabiti sa deveniti femei!
O viata sexuala inceputa prea devreme o expune la pericole foarte mari! Ea nu vrea sa aiba o viata cat de cat normala? Sa aiba copii,sa se bucure de ei?
Cancer de col uterin,rani pe colul uterin,trompe infundate,chisturi,fibroame,plus BTS,toate acestea o pandesc,mult mai repede decat isi poate imagina,pericolul sa apara este marit de cateva ori,numai pentru ca se grabeste!
E ca un pom inflorit de la care tu vrei(nu tu, verisoara ta, in fine) sa culegi mere coapte!
Sa astepte!