Depinde de tine ce viata vrei sa ai. si un tigan poate fi un barbat care sa te iubeasca dar mai devreme sau mai tarziu nu va merge relatia cu el, pentru ca ei o educatie diferita fata de noi romanii. daca iti va placea sa traiesti in tiganie si atunci cand esti cu el sa pui mana pe un astfel de barbat este treaba ta. eu personal nu am nimic cu ei, dar mai tarziu cand iti va da cu piciorul toata lumea se va uita la tine ca ai fost cu un tigan, ca te-a avut un tigan. singurul lucru este sa renunti sa te mai vezi cu el si incearca sa vezi si alte lucruri specifice lor tiganilor si atunci singura iti vei da seama ca nu vei vrea sa fii cu el. in rest ce sa zic numai bina dar incearca sa vezi si alte chestii, ei sunt foarte mandrii cand au o femeie romanca si fac totul pentru ea dar la final isi dau in petec ca de sunt tigani
Pai eu zic ca daca chiar tii la el ar merita sa ramai cu el. Partea cu parintii eu zic sa nu le spui de el adica nu trebuie sa stie tot ce faci mai ales ca esti majora . bafta
Un țigan își va da el în petec odată și odată oricât de corect ar părea la început...
Nu sunt nişte comunişti. De fapt sunt mult mai inteligenţi ca tine şi îţi vor binele. Tu eşti aia proastă aici.
Ai de ales. Continui relaţia cu ţiganul ăla şi o să ai viaţa un calvar.
Sau îl laşi în pace.
Iti inteleg frustrarea fata de parinti dar nu ar trebui sa-i faci comunisti.Ai 18 ani esti majora cat timp nu iti doresti sex cu acel baiat desi ai varsta necesara parinti tai nu vor avea de obiectat cu vreun alt baiat.Dar daca este tigan iti zic ca parinti nu vor vrea nici sa-l bage in seama, deci imi pare rau va trebui sa le ascunzi relatia asta
Cu tipul o sa te convingi singura, ei doresc femei supuse care sa nu aiba vorba in fata lor ce zic ei e lege. Exista si o parte buna tin cu familia, pentru femeia lor ar face orice! Acum tu alegi nu tine prea mult cont de gura lumii ca nu iti faci viata cu lumea, dar cantareste foarte bine ce decizie iei