Salut,
Sfaturi,daca iti zic ca esti prea fatalau,te superi?!
Ca esti frumos,norocu tau,aspectul fizic are o relevanta destul de semnificativa.
Dar ce facem cu atitudinea? Faptul ca esti de treaba nu constituie un avantaj,poti sa ajugi sa te vada ca pe un prieten.
Faptul ca iti raspunde greu la mesaje si atunci cand o face,o face sucurt,sec si la obiect,e clar ca nu e interesata.
Daca ar fi,alta ar fi energia conversatiei.
Iti ceri scuze chiar cand nu e cazu,asta denota slabiciune si nesiguranta.
Cand e cazul si de bun simt da, dar cand nu, nu!
Iti faci prea multe probleme, gandesti prea mult.
Iti faci frumos intentile cunoscute si nu o stresezi.
Din moment ce vrea sa va vedeti, e posibil sa fie interesata.
Dar cand incepe cu pretexte ca s-a atasat de altul si bla bla.
Eu o evitam din start, dar nu faci ce vrei.
Sa nu suferi mai mult mai tarziu.
Oricum, succes, o sa ai nevoie!
Daca erai barbat adevarat cu carcater daca ai vazut din prima ca nu te place mergeai mai departe, dar tu nu, te-ai comportat ca un catelus, fata nu te place simplu, cum vrei sa isi arate asta? las-o numai fi disperat
In primul rand, nu este iubire ceea ce simtiti voi pe necunoascute!
Iar in al doilea rand, cand o fata isi ia masuri de siguranta sa-ti spuna ca vrea timp de gandire imediat dupa ce te va cunoaste... nu-i-a buna, ceva din comportamentul tau o retine sa-ti accepte bucuroasa prietenia, in ciuda afirmatiei facute, poate o sperie persoana ta sau cine stie ce.
In primul rand poate ai un comportament sufocant si de aceia se cam indeparteaza fetele de tine si am dedus aste din raspundea greu la mesaje ne-am certat si am blocat-o... Apoi da de indragodtit te-ai indragostit de iubit nu aveti cum sa va iubiti asa de repede si ea in orce caz nu te iubeste daca place pe altul.Ea acum vrea oarecum sa va compare si in fine comportate cat de frumos poti ca sa te aleaga
Sfatul meu e sa nu te amagesti.
Din ce ai spus tu deja, eu imi dau seama ca nu va fi nici o relatie intre voi, cel putin nu una de durata, pentru ca ea nu e suficient atrasa de tine.
Iar daca 2002, e anul tau de nastere, nu te amagii, la varsta aia e greu sa obtii o relatie cu adevarat, altfel spus, nu avea mari asteptari.
Cat despre fatpul ca esti de treaba si frumos, totul bine, doar ca fetele vor ceva mai mult de atat, sentimentul de protectie, iar asta se gaseste doar la acei smecherii indiferenti care nu prea dau doi bani pe ele.
AndrewTate7789 întreabă: