Pai mama mea ( care e ginecolog ) mi-a spus si mie ca astfel de schimbari ( sa iti vina ciclul cu o saptamana mai devreme ) se intampla din cauza caldurii. daca vrei sa mergi la piscina foloseste ob-uri dar nu sta foarte mult in apa ( stai 30 min in apa si 30 min pe patura ). sper ca te-am ajutat:*
Salut, stiu ca aceasta su=ituatie e incomoda mai ales pentru fete, deci nu are importanta daca esti virgina sau nu o.b -urile sunt si pentru virgine, adica nu afecteaza cu nimica zi de zi este recomandat sa folosesti absorbante dar poti face o exceptie la piscina sa iai oburi crede-ma nu te va afecta pentru o zi sau mai multe a da uitasem nu trebuie sa iai medicamente pentru ca poate dezregula menstruatia succes, ai grija de tine
Eu zic sa nu folosesti ob-uri. Sincer, nu te pune in pericol pentru ca "mergi la piscina"! Vor fii si alte dati, mai mult ca sigur! Ai grija!
Multumesc mult pentru raspunsuri:* @OannaAnna si @oliviaaa, pacat ca nu pot da doua funde, dar o s-o aleg pe prima:* oricum, multumesc tuturor pana la urma o sa folosesc ob-uri si o sa le schimb cat de des pot
Andrei5001737 întreabă: