| Bibbyou a întrebat:

Hei TPUhappy Am programat cu prietenii ca maine sa mergem la piscina, stiind ca menstruatia ar fi trebuit sa-mi vina saptamana viitoare, insa surpriza, mi-a venit azi dimineataa sad. Nu stiu ce sa fac, nu prea vreau sa anulez. Sunt inca virgina si nu stiu daca sa folosesc ob-uri. Sincer am mai folosit odata intr-o vacanta la mare si am folosit tot ob-uri, dar din fericire fluxul nu mai era asa mare si nici nu se umplea tamponul, asa ca nici n-a durut. Dar acum nu stiu, ar fi a doua zi maine, deci e clar ca o sa fie ceva multicel si mi-e frica sa nu ma doara daca folosesc ob-uri.

Voi ce sfaturi imi dati? funda:*

Răspuns Câştigător
| OannaAnna a răspuns:

Pai mama mea ( care e ginecolog ) mi-a spus si mie ca astfel de schimbari ( sa iti vina ciclul cu o saptamana mai devreme ) se intampla din cauza caldurii. daca vrei sa mergi la piscina foloseste ob-uri dar nu sta foarte mult in apa ( stai 30 min in apa si 30 min pe patura ). sper ca te-am ajutat:*

6 răspunsuri:
| oliviaaa a răspuns:

Salut, stiu ca aceasta su=ituatie e incomoda mai ales pentru fete, deci nu are importanta daca esti virgina sau nu o.b -urile sunt si pentru virgine, adica nu afecteaza cu nimica zi de zi este recomandat sa folosesti absorbante dar poti face o exceptie la piscina sa iai oburi crede-ma nu te va afecta pentru o zi sau mai multe a da uitasem nu trebuie sa iai medicamente pentru ca poate dezregula menstruatia succes, ai grija de tine

| TeeaBaang a răspuns:

Eu zic sa nu folosesti ob-uri. Sincer, nu te pune in pericol pentru ca "mergi la piscina"! Vor fii si alte dati, mai mult ca sigur! Ai grija! happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Foloseşti OB-uri mini şi le schimbi mai des!

| blk23 a răspuns:

Poti folosi ob-uri numai trebuie sa fi atenta si sa il schimbi destul de des.

| KokoFredyRadulescu a răspuns:

Vei fi ca o carticica de colorat

| Bibbyou explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri:* @OannaAnna si @oliviaaa, pacat ca nu pot da doua funde, dar o s-o aleg pe prima:* oricum, multumesc tuturorbig grin pana la urma o sa folosesc ob-uri si o sa le schimb cat de des pothappy