Buna,te inteleg stiu ca este greu pentru ca de obicei parintii sunt cam dificili si nu pot sa intelega orice.Dar gandeste`te ca tot va afla si cred ca mai bine sa afle din gura ta sau a lui decat de la altcineva.
Si daca ii vei spune incearca sa ii spui in asa fel inct sa nu inteleaga altceva.Este o situatie dificile si se pot schimba dupa ce vor afla dar poate va intelege k va iubiti.Bafta! sa ne spui si noua ce s`a intamplat te pup:*
Din moment ce parintii tai tin la el atat de mult,este normal sa ti se para ca, daca afla adevarul o sa se srice tot si poate nu o sa mai aiba incredere in el ca la inceput.Dar sti"minciuna are picioare scurte" tot au sa afle si daca nu le spui tu, de obicei vestile rele circula repede.Si cred ca fiecare dintre noi merita o noua sansa,toti facem greseli,a facut si el una si gata trebuie sa "taiem capul"? ii nevoie de discutie cu ai tai sa inteleaga ca nu ii chiar atat de tragic faptul ca a fost exmatriculat si este la fara frecventa.
Vorbiti cu ei si daca ei nu sunt de acord si voi continuati sa fiti impreuna or sa se impace cu ideea,or sa le treaca pana la urma.
La oricare ni se poate intampla una ca asta, nu ii chiar atat de MARE problema, incat sa nu aiba rezolvare.
AlexiaIordache întreabă: