Ce ai vrea sa se scimbe fata pentru tine? Accepto asa cum e si comunica cu ea daca nu o atragi fizic asta e in viata nu vei avea tot ce vrei sa stii asta, fetele frumoase vor barbati frumosi cu caracter nu depresivi indragostiti de ele
Ma bucur ca gandesti asa. Poate pentru unii esti fraier dar dupa cate am citit esti un om cu capul pe umeri. Si stii de ce zic asta? Pentru ca nu privesti doar la exterior (y) Bravo! Altii sunt ceva gen. : Ba. are cur, are tate, e frumoasa rau, GATA! IUBITA PERFECTA! ( nu conteaza caracterul, nivelul de iteligenta, ce-i place, ce nu-i place). Si uite ca tu privesti si prin interior. Oricum. sfatul meu ar fi sa o uiti, daca e imposibil, incearca sa-ti gasesti alta fata si asa o sa fie mult mai usor. Pentru ca e cam imposibil sa fiti impreuna daca e opusul tau. Si sunt 100% sigur ca nu o sa se schimbe ca sa o placi tu sau invers, nu cred ca-ti place sa te comporti pe placul ei, ca doar nu ai ajuns marioneta. (sper). Dar gandeste logic. sa zicem ca sunteti impreuna, NORMAL ca o sa apara certuri pentru ca nu aveti nimic in comun. Deci. cum am mai zis, cauta-ti alta fata exact ca tine si uit-o pe aia. Bafta! ( si. pare cam "parasuta" )