| EuAlaStrain a întrebat:

Am si e i intrebare. E cam complicata treaba :-s, deci sunt un baiat de 15 ani, stau in Anglia si invat la o scoala de aici. Am inceput scoala acum 3 saptamana. La inceput mi-am facut multi amici, si fetele se tot dadeau pe langa mine, toate doar una nu. Ea a fost singura din toate care numai imi zambea cand m-a uitam la ea. Eu am inceput sa o plac destul de mult. Ma rog, fiind din fire extrem de mega super timid nu am avut curaj sa vb cu ea. Dar am mai facut-o sa rada de cateva ori fara sa vb cu ea si chestii. Totusi m-am imprietenit cu 2 dintre cele mai bune prietene ale ei. Am vb cu alea, le-am zis ca-mi place de ea si au zis ca o sa vb cu ea. In timpul ala eu deja imi facusem curaj si am inceput sa ma mai uit insistent la ea. >: laughing Eu ii dadusem si add pe FB si ea a acceptat. Intr-o zii prietena ei a venit la mine si mi-a spus ca a vbit cu ea, si ca cica nu m-ar placea deloc si ca m-ar crede si ciudat ca i-am dat like la vreo 6 poze de pe FB. Eu m-am cam simtit naspa ca o placeam mult. sad dar totusi, dupa ce mi-a spus asta, m-am mai intrebat unele persoane daca chiar o plac si eu le-am raspuns ca da. Si eu, intentionat am inceput sa o ignor un pic, nu ma mai uitam dupa ea, cand m-ai trecea pe langa mine nu ma mai uitam la ea si la fel in timpu` orelor. Si acum in ultimele zile din saptamana. m-am mai uitat dupa ea si ciudat mi se pare ca cica desii a zis ca-s ciudat si nu ma place deloc, de fiecare data cand ma vede se uita la mine, chiar si in timpu` orelor cand sta in dreapta mea se intinde si se uita la mine, si nu stiu, parca acum cand se uita la mine, se uita intr-un fel in care ma face sa o plac si mai mult straight face. Faza e ca cu toate ca ea cica ar fi zis ca-s ciudat, prietenele ei, au incercat sa-i explice ca nu sunt. Si pe langa asta m-am si imprietenit cu cei mai populari din sc, cu care are ea ore si sta inainte de a intra in clasa. Si aia toti cand ma vad ma striga si zic ca-s tare, ma saluta si... ma gandesc ca poate auzind astea poate si-o fii schimbat parerea. Dar nu stiu. Sunt confuz.
Voi ce credeti? Funda la un raspuns bun. Si cine vrea sa faca panarama, nu ma supar, dar sa stiti ca e copilaresc si stupid. Multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| alexiaa a răspuns:

Probabil ai speriat-o cu acele 6...ai parut prea insistent.Incearca sa fii insistent fara sa iesi asa in evidenta. Poarta-te normal si o sa vezi in timp daca-i place sau nu. Daca ii place o sa iti dea de inteles clar, daca nu te place nu ai pierdut nimic.Cine nu te apreciaza nu te merita!

| Originalone a răspuns:

Obsesie.
Timiditate=lipsa de experienta,prost,luat de fraier,mai mult observa decat sa vorbeasca
Asta este la voi man.
Timiditatea este o prostie,pe care nu o intelege multa lume,adica lipsa de experienta,fata/baiatu nu stie vorbi,nu stie intra in contact cu alte persoane,chesti multe si marunte.
Iati ceva fata versata,lasa astea timide cas proaste.
Nici daca vrei sa faci ceva cu ele, nu poti ca le este rusine sau frica.
Asta o stiu din propia experienta.
Is foarte dificile alea timide, daca le faci sa rada sau se simta bine langa tine este ok sa fi cu ea.
Daca nu ia-ti adio de la subiect sau obsesie.

| Lavinia218 a răspuns:

Mdaa... n-ar fi mai simplu daca te-ai duce la ea si i-ai spune ca o placi?

| ShimmEr a răspuns:

E posibil ca acea prietena care ti-a spus, sa te placa pe tine, si incearca sa elimine concurenta.
Sau...acea fata(pe care o placi) vrea doar sa suferi! Eu zic sa vorbesti fata in fata cu ea si sa-i spui ce crezi despre ea.Incercarea moarte n-are.