| Iepurilaaa a întrebat:

Hei TPU... Am si eu o intrebare. Am făcut.o cu prietena mea ne protejat! S.ar fi putut sa fi rămas însărcinată?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca exista posibilitatea de a se putea forma o sarcina in astfel de cazuri. Insa pentru a ramane insarcinata sau dimpotriva, trebuie sa fie indeplimite 2 conditii obligatorii cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand orice fata care are deja ciclu menstrual, poate sa ramana insarcinata, insa acest lucru se poate intampla NUMAI in acel caz in care actul sexual in urma caruia ar putea ajunge sperma in vagin, este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica intruna sau in toate cele 3-4 zile situate inaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei atunci cand exista deja un OVUL VIABIL in uterul ei incat acesta sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid provenit din sperma. (NU si din lichidul preejeculator fiindca in acel licjhid NU exista spermatozoizi).
2-) Printrun anumit mod, indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa ajunga si sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN indiferent de cantitate, deoarece doar asa spermatozoizi care exista in sperma, vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo s ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul exista deja in acel moment. In concluzie numai partenera ta de sex stie daca sexul a avut loc in perioada fertila a ciclului tau menstrual. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Daca v-ati protejat nu poate ramane insarcinata. Nu iti mai face griji inutil.

| Frank51 a răspuns:

Neeeeh. 100% fara dar si poate nu exista sanse sa fi ramas.

| eugeniu2020 a răspuns:

S-ar putea!

| anonim2533 a răspuns:

Depinde, safaca un test de sarcina