| SuperOne a întrebat:

Hei TPU.
Am si eu o intrebare:
Am o prietena ( iubita) si cand ne sarutam stiu ca mainile nu trebuie sa stea pe langa corp si eu il trec mana prin par dar ei nu ii place puteti sa imi dati niste indicati ce sa fac cu mainile?

10 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Apuco de picioare

| Jeremy1 a răspuns:

Poti sa-i pui mainile in jurul taliei si ai putea sa le urci usor mai sus. Daca stati jos poti sa-i pui mana pe coapse. Ai putea sa incerci sa i le pui si in jurul gatului, dar am observat ca fetele fac mai mult asa.

Bafta happy

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Pe spate sau in jurul gatului, sau tine-i mainile ei cu ale tale.

| Oana92 a răspuns:

Mangai-o pe fata, tine-i mainile pe spate, pe solduri, pe fund daca te lasa, dupa gat, tine-o de maini.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti sa le pui in jurul taliei,s-o cuprinzi de umeri,pe fese-daca permite-, dar nimanui nu-i prea place sa i se mangaie parul, mai ales fetelor, care folosesc anumite cosmetice si fixative, iar parul se rearanjeaza mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Pune mâinile în jurul taliei, în jurul gâtului sau pe coapse.
Te pup!

| e1xtz a răspuns:

Sunt persoane care se simt incomod la mangaierea parului(capului),nu este un capat de tara, poti sa iti tii mainile in jurul gatului, taliei, sa o mangai pe spate, brate. daca se permite o iei de fundulet cu amandoua mainile si o lipesti de tine.o gramada de solutii fara sa fie nevoie sa o mangai pe caphappy

| NicolasG a răspuns:

SAU POTI FACE "COMBINATII":O MANA PE SANI, ALTA PE DUPA MIJLOC....ETC(sau prin zone mai fierbinti daca...accepta)

| Sanziana00 a răspuns:

Pune-ti mainile in jurul gatului ei sau in talia ei happy.

| FaFaLikeYou a răspuns:

Sau pe spatele ei sa o tragi cat mai aproape