Nu.stai linistita.nu ai cum sa ramai insarcinata daca ai luat si pastila de a 2 zi iar prietenul tau nu a terminat in tine.
Nu prea este posibil deoarece nu a intrat nimic in tine si ai luat si pastila aceea.Deci nu ar trebui sa iti faci probleme.
În general nu, în particular da. Dacă nu a avut cumva, spermă pe canal și dacă a scos-o cu mult înainte, nu. Este un fel de pre ejaculare, iar lichidul respectiv, poate fi suficient de bogat în spermatozoizi viabili. Sunt multe metode de a evita o sarcină, pe care le poți utiliza. Nu am habar, ce este cu prostia asta, de pastilă, dar cred că este o porcărie scumpă și dăunătoare pentru organismul femeii.
Pastila de a doua zi nu se ia dupa 120 de ore, ci dupa maxim 72.
Si nu, nu ai ramas
Nu ai de unde sa stii sigur daca ai ramas pana nu iti vine ciclu, pastila de a 2a zi cu cat o iei mai rapid cu atat e mai eficace dar poat'e sa nu isi faca efectul daca ai luat o asa de tarziu.Eu stiam ca daca faci sex neprotejat 6-7 zile dupa menstruatie nu ai nici o treaba. acum faci ce vrei poti sa astepti sa iti vina ciclu si sa fii sigura sau sa iti iei un test de sarcina
Ps: cu pastila de a 2 a zi trebuie sa iti vina ciclu neregulat ceva de genu in prima saptamana dupa ce ai luat o, asta e actiunea iei.
Da, e posibil. Daca iei pastila de a doua zi recomandata de ginecolog, dupa consult si conform unei scheme persoalizate de acesta, riscul de sarcina scade cu 75%. Tinand cont ca erai in ziua cea mai fertila, riscul era de cam 30%, deci a rams un risc de 8%. Daca cumva ai luat pilula de a doua zi dupa ureche, e foarte posibil sa nu fi infleuntat deloc riscul de sarcina.