| Bubu91 a întrebat:

Hei TPU, am si eu o intrebare, de fapt e mai mult o problema; am "bafta" sa fiu curtata numai de baieti mai mari decat maine, si cand spun mai mari, ma refer la diferente de 10-15 chiar 20 de ani intre mine si ei, pentru cei apropiati de varsta mea, parca nici nu exist. I-am tot refuzat, dar parca cu cat ii refuz cu atat se inmultesc... Acum am aflat ca unui tip mai mare cu 11 ani ii place de mine, nu arata rau, varsta e singurul lucru care imi da de gandit. Este posibila o relatie la asa diferenta? ar trebui sa fie varsta un criteriu in alegerea unui iubit?

23 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Varsta nu prea are o relevanta asa mare, acum nici sa fie diferente de 10-15 ani,deja e ceva penibil.
O sa-ti gasesti tu un baiat apropriat de varsta ta,niciodata nu stii de unde sare iepurele.
Varsta sa fie un criteriu la alegerea unui iubit? Nicioata.
Conteza intelegerea,armonia, increderea, comunicarea, respectul reciproc etc.
Pe scurt caracterul, acum nici sa fie diferente de varsta de de 10-15 ani, 5-6 ani parca mai merg.
O zi frumoasa si mult succes pe plan sentimental!

| h3r a răspuns:

Tu ce vârstă ai?

| Bubu91 explică (pentru h3r):

22

| h3r a răspuns (pentru Bubu91):

Mulți înainte.
Ce vezi la un om mai mare ca tine? Cu mult ce-i drept.
În loc să-și întemeieze o familie, să fie serios, stă după domnișoare! Nu este un om serios, nu-i dispus să fie responsabil pentru copii și pentru femeie! Se uită după fusta tinerelor, că altceva n-am avea ce să zicem!
Nu te încrede în astfel de persoane, degeaba îi vezi tu calmi, calculați și maturi... nici pe departe.
De ce nu încerci să-ți faci un viitor cu cineva pe seamă cu tine? Mai exact, să aibă sub 30.
La tine nu se pune problema încă : dragostea n-are vârstă.
Ești foarte tânără...ai tot timpul în față, nu-l pierde cu cineva care nu merită.

| raluk27 a răspuns (pentru Bubu91):

Mai, parerea mea e ca 10 ani sunt ok. Mai mult e cam ciudat. Chiar si-asa, un tip care la 32 de ani nu are iubite/prietena/nevasta, inseamna ca are o mica problema.

| UngUrU777 a răspuns:

Varsta nu conteste! Va iubiti si punct

| AccesoriiAli a răspuns:

Vor doar sa profite de naivitatea ta!

| JojuGB a răspuns:

Eu am 22, avem aceeasi varsta, hai sa vedem ce o sa iasa happy

| Bubu91 explică (pentru JojuGB):

laughing) Ai gasit solutiabatting eyelashes

| JojuGB a răspuns (pentru Bubu91):

In sfarsit, ma inteleg si eu cu cineva. happy

In sfarsit...

Mhhm! femeile astea. thinking

Hei, nu te lua de femei ca nu ne mai intelegem laughing

Gata, nu ma mai iau de femei! happy

Asa tongue si acu go private ca deja raspunsurile nu mai tin de problemuta mea big grin

Ti-am dat un mesaj! astept sa-mi rapsunzi big grin

Nu am primit sad

Mai dau odata... happy

| JojuGB a răspuns (pentru JojuGB):

Aoleu, acum vad! nu pot trimite mesaje... da-mi o adresa de email sau ceva, altceva... sa vorbim! daca nu, iti dau eu. doar zi-mi happy

Da tu big grin

George_balcanu@yahoo.com,adresa de email sau messenger si facebook cu acelasi nume! happy

| LoveSmiley a răspuns:

Nu conteaza varsta atata timp cat va iubiti

| jointandsmyle a răspuns:

Nu are nici o legatura varsta cu sentimentele. daca va intelegeti si va simtiti bine impreuna se poate orice.