Ai putea incepe prin folosirea alternativa a cat mai multe pozitii se sex de fiecare data pentru a nu te "plafona" intr-o anumita pozitie. Prin trecerea dintr-o pozitie de sex in alta ai/ati prelungi atat timpul fiecarei reprize in parte dar ati experimenta senzatii noi care in mod sigur maresc gradul de excitatie. Doar asa vei reusi ca prin noi experimentari sau prin insusirea acelor miscari care provoaca gemete de placere sa te misti mereu ca o "experta" in aceasta arta.
Oare chiar este o arta?
Te asigur ca DA. Garantat
Păi în poziția aia nu prea ai cum să te miști; cel puțin nu dacă nu cumva stai într-un hamac pe care el să-l poată legăna cum vrea.
Pai si pe o parte, si cu spatele, si ghemuita, esti fizic blocata. Asta e natura pozitiei, de asta sunt mai multe pozitii, ca difera intre ele.
I-ai putea spune sa iti arate cum i-ar place cel mai mult sa te misti si sa fie intelegator pana inveti.
Incearca Stil CAMILA te pui pe burta si pui o perna dedesubt ca sa ai o penetrare mai buna
Se numește linguriță nu cămilă
Misto nu am auzit de stilul asta pana acum dar daca spui tu ca e asa sa zicem ca ai dreptate nu 100%
Căuta pe net atunci ca virgin e greu sa auzi.
Man vad ca nu ai inteles nimic stilul lingurita nu este ca stlilul care l-am descris daca te-ai uitat bine pe net ca ti-as pune o poza dar nu pot. Sa te convingi ca am dreptate si nu sunt virgin ca sa stii ca am mai multa experenta ca tine
Am încercat toate pozitiile posibile crede ma