| anonymoususer1234 a întrebat:

Hei TPU! Am si eu o intrebare, prietena mea este foarte ingrijorata caci se va duce la ginecolog deoarece îi este frica sa nu mai fie virgina, iubitul ei i-a introdus o data vreo 3 degete in vagin din cate mi-a spus ea si i-a curs putin sange, ii este frica ca la ginecolog îi va spune ca nu mai este virgina, ce parere aveti?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Virgină nu știu, dar deflorată e sigur.
Nu e treaba medicului să constate starea himenului ei.

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Organizatia Mondiala a Sanatatii a condamnat incepand cu 2018 testele medicale de virginitate. Medicii romani care continua sa faca asta pot ajunge la puscarie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va duceti la gigecolog iti va spune ca inca e virgina deoarece pielita care sta in vagin se va rupe atuci vand partenerii fac sex. se poate bucura in liniste de relatie si poate face sex linistita. Sper ca te-am ajutat happy

| RusuRoxana379 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se rupe nimic, terminati cu prostia asta

| Konstantinos99 a răspuns:

Stai fara griji si tu si ea!
Daca merge la ginecolog poate confirma ca este virgina prin perete vaginal, chiar daca himenul a fost rupt.Adica ca intr-un mod sau altul i-a fost rupt himenul fara actiuni fizice(sex). Daca se confirma faceti-va cea mai buna relatie si bucurati-va din plin de suflet curat si iubire reciproca.Domane ajuta!

| Allemando a răspuns:

Poate că nu mai este.

| RusuRoxana379 a răspuns:

De ce naiba ne-ar păsa noua de așa ceva?