| LaieLaie a întrebat:

am si eu o intrebare. sunt impreuna cu iubitul meu de 2 luni, nu vreau sa ma grabesc sau ceva, dar ma intreb o data la cate luni se "sarbatoreste" relatia?
Pt un raspuns cu seriozitate dau funda
Va rog raspundeti.mi cat mai repede

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod normal, cand veti implini un an. Nu se sarbatoreste la cateva luni, astea sunt idei de copii mai prostuti. Sarbatoriti in fiecare an la data la care ati inceput relatia.

| 26Geo a răspuns (pentru Brigaela):

Nu mai invata fata la prostii....cum adica, sa o serbeze odata la un an? Tie ti-ar conveni, sa faci sex, odata la 12 luni?

| Brigaela a răspuns (pentru 26Geo):

Nu era vorba despre sex, gandeste-te e doar o relatie de doua luni, sexul nu intra deocamdata in discutie.
A serba o relatie inseamna altceva: cate un cadou mic pentru partener, o iesire mai speciala, niste urari din suflet. Este un moment valoros, pe care il tii minte toata viata, nu trebuie demonetizat, trebuie pastrat cu drag si folosit numai cand are cu adevarat valoare. Ar fi pacat sa strice un asemenea moment din nepasare sau graba prosteasca

| 26Geo a răspuns (pentru Brigaela):

Mai citeste-i odata intrebarea...se refera la citez : "sarbatoreste"! si da,cu acele ghilimele,care face referire la sex! Iti place sau nu,fata vrea sa stie cand sa si-o traga,dar,daca tu reusesti sa-ti dai seama cand o mananca pe ea, atunci e bine, daca nu, incearca Paris, Londra sau isis.

| LaieLaie explică (pentru 26Geo):

Nu era vorba despre sex laughing))))))))))

| 26Geo a răspuns (pentru LaieLaie):

Dar,despre ce anume?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Deja aveti vechime, grabeste-te si sarbatoreste relatia ca nu se stie ce-ti rezerva viitorul.

| SkyPilot a răspuns:

Cum simtiti voi, dar daca vrei sa nu devina banal, prima data la 3, apoi la 6 luni, apoi anual.

| 26Geo a răspuns (pentru SkyPilot):

Ai grija la revizie!

| SkyPilot a răspuns (pentru 26Geo):

Si la schimbarea uleiului big grin

| 26Geo a răspuns (pentru SkyPilot):

E tanara, deci, duce mai mult decat un motor uzat, neuns de 40 de ani! laughing

Răspuns utilizator avertizat